Panasonic tx-l37e5e problem z napisami

felldn

New member
Witam

Jestem szczesliwym posiadaczem Panasonica tx-l37e5e. Z telewizora jestem bardo zadowolony.
Wiem ze ten tv powinien radzic sobie z napisami .srt .txt. i chyba jeszcze .sub ....
Studiowalem instrukcje, przeszukalem tez forum i kombinowalem z formatami, lecz w zaden sposob nie moge odtworzyc napisow przy ogladaniu filmow divix z usb. Wedlug instrukcji panasonica, po nacisnieciu przycisku "option" w czasie ogladania filmu otwiera nam sie menu w ktorym mozna wlaczyc lub wylaczyc napisy (o ile sa dostapne to jest ta opcja w menu) ale u mnie tego nie ma wogole, probowalem ze wszystkimi formatami, nazwami itp. Jezeli ktos ma tv z tej serii to prosze o pomoc, bo to pewnie jakas blachostka ktora przeoczylem.

z gory dziekuje za pomoc:)
Pozdrawiam

kicio999

New member
felldn,napisz jaką jakość obrazu na kanałach sd i hd,jeśli takie odbierasz wyświetla ten model i jaki dżwięk,bo mam go też na oku ?

Doz

New member
Podbijam temat... też mam problemy z napisami w tym telewizorze, próbowałem zmieniać format ale to nie działa..
felldn może Tobie udało się coś zrobić w tym temacie ? Będę wdzięczny za jakieś wskazówki:)

Z góry dzięki!

zoren86

New member
Ok, dodam tylko , aby włączyć napisy (odtwarzając film z usb lub czytnika kart) trzeba nadusić na pilocie przycisk STTL ! I wybrać kodowanie napisów. Oczywiście nazwa napisów musi być taka sama jak nazwa filmu.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Do góry