Panasonic TX-L37E5E+ obrotowa podstawa

bilion11

New member
Witam!!!
1. Planuje zakupić dla mamy tv jw. Nie ma on " obrotowego " ekranu. Mama zmienia miejsca z których ogląda tv a z racji wieku /77 lat/i byłoby dla Niej niedogodnością gdyby musiała za każdym razem obracać tv. W internecie widziałem takie podstawki meliconi/ chciałem zamieścić linki ale z powodu braku minimum 5 wypowiedzi zostało to zablokowane:-(/ . Może ktoś z Was miał do czynienia z nimi to prosiłbym o opinie lub jakieś inne rozwiązania to będę bardzo wdzięczny:smile:. Obrotowe uchwyty mocowane do ściany nie wchodzą w rachubę.
A i jeszcze jedno pytanie : czy ten model panasonica ma na pewno matrycę IPS panasonica a nie lg bot spotkałem się z różnymi opiniami na forum?/ przy wyborze tv kierowałem się właśnie jakością matrycy/

lajkonik122

Klub HDTV.com.pl
vip
Na pytanie o matryce nie jestem w stanie odpowiedziec w 100% ale moge tylko powiedziec ze jakosc obrazu jest bardzo dobra. Co do podstawki to moze lepiej kupic taki ruchomy stolik? wtedy byla by jeszcze wieksza mozliwosc przestawiania tv z tym ze trzeba jakis solidniejszy stolik zakupic i najlepiej jakos przymocowac telewizor aby nie spadl przy przestawianiu

Do góry