Nie wiedziałem, ale ponieważ (wstępnie) ruszyło także na moim DT60 pozwoliłem sobie założyć osobny temat:Panowie widzieliście, że IPTV działa na naszym sprzęcie. Wpiszcie sobie w YouTube fork player panasonic i pierwszy z góry link rosyjski jest player SS IPTV. Pozdrawiam
Nie wiem czy pytam we właściwym temacie, ale z góry dzięki za pomoc, mianowicie jaki soundbar współgra z tym tv?w miarę niedrogi ��
Cześć wszystkim! Stałem się posiadaczem powyższego Panasonica, niestety ma on jakiś problem przy uruchamianiu. Objawia się to następująco: gdy TV jest na czuwaniu(czerwona dioda) i na pilocie wcisnę przycisk włączenia, to przez około 15 sekund cały czas miga zielona dioda, po czym miganie ustanie, a dioda pali się zielonym światłem jednostajnym. Nie ma niestety obrazu, ani nawet podświetlenia. Klikanie poszczególnymi przyciskami na pilocie, nie daje żadnych rezultatów - nie można nawet go wyłączyć, by zapaliła się czerwona dioda, klikanie przycisków jedynie daje efekt mignięcia diody zielonej na TV. Po jakiejś minucie palenia się jednostajnie diody zielonej, na TV dioda zapala się na czerwono - i w tym momencie gdy kliknę przycisk power na pilocie dopiero TV uruchamia się - jest obraz. Jeżeli go wyłączę i zaraz ponownie włączę pilotem uruchamia się poprawnie. Zauważyłem, że problem występuje wtedy, kiedy TV jest dłużej niż 1-2 min w trybie standy(czerwona dioda) - po tym czasie od wyłączenia TV nie można normalnie i szybko uruchomić. Czy spotkaliście się z czymś podobnym? Wiecie gdzie może być problem? Zrobiłem update softu, reset ustawień fabrycznych, wyłączałem TV z zasilania jednak problem pozostaje..
Pewnie, że można do 14 dni, o ile zakup był dokonany na odległość, towar nie nosi śladów użytkowania, itp. No i trzeba się liczyć z kosztami odsyłki. W sklepie stacjonarnym zwrot zależy tylko od dobrej woli sprzedawcy.Możesz też pewnie zwrócić do sklepu... jeżeli nie minęło te 14 dni
Witam serdecznie, kupilem panasonic tx58ex700 i mam 2 pytania. Podlaczona do tego mam kablowke z vectry, ktora ogladam czasem i kablem hdmi (7,5m) PC (8700k, 16gb ram ddr4, msi radeon r9 270). Podstawowy problem to nieplynny obraz przy puszczaniu jakiegos filmu z tego pc, nie wiem czy to smuzenie czy stuttering jakis, w kazdym razie obraz nie jest do konca plynny, przy ruchach kamery, czy jakiejs scence szybszej jak ida ludzie na filmie takie powidoki delikatne zostaja i jest wrazenie jakby obraz sie cial. Problem chyba lezy w karcie graficznej, bo zauwazylem, ze nawet jak odepne tv to na monitorze tez potrafie to zauwazyc (chociaz zauwazylem to dopiero po zakupie tv wczesniej jakos mi nie przeszkadzalo). Niby sobie sam odpowiedzialem, ale do Was jest pytanie czy ten telewizor moze miec jakies problemy przy podlaczaniu przez hdmi do pc i czy slyszeliscie o takich? Drugie pytanie jest o porty hdmi. Kablowka dziala tylko na hdmi1, PC dziala tylko na hdmi3. Dlaczego tak jest? Czy obraz jest jednakowy na wszystkich portach? Nie mam narazie mozliwosci podpiecia ani innego urzadzenia zeby sprawdzic czy z nim tez 'smuzy', na kablowce niby obraz chodzi lepiej aczkolwiek mnie to sie wydaje juz po tygodniu przeroznych testow ze tez nie jest do konca plynnie. Przepraszam za moze chaotyczne pytania, ale bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.