Po prostu przebija jakby podświetlenie co jest nie do zaakceptowania, rozumiem jak to byłby Funaji. Zrobiłem mały test i zniosłem tego Samsunga co wcześniej o nim pisałem i postawiłem go obok Panasonica i odpalałem DSE Testy tu i tu na raz. Na Samsungu kolor szary czysty bez żadnych ciemnych smug, kratek, siatek itp., a na Panasonicu sami widzicie, tak samo testy tam nic takiego nie ma. Zresztą na tym Samsungu przeszedłem całe GTA V i nic takiego nie widziałem,natomiast na Panasonicu co podkreślę za pierwszym uruchomieniem GTA V już widziałem, że coś jest nie tak przebijająca kratownica (siatka) na niebie co jest nie do zaakceptowania.
Jak serwis może odpisać, że to jak to nazwał "zjawisko", które opisuje to cecha TV LED/LCD i TV jest sprawny. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Podejrzewam, że nawet na Rubinie by było lepiej.
Chyba, że wy widzieliście przy kupowaniu TV kartkę, że mogą występować różne zjawiska, bo ja nie widziałem , a może to nawet jakieś zjawisko paranormalne?
Tak jak już pisałem na 99% sprawa będzie miała finał w sądzie bo po prostu kupiłem bubla za 4k, który się nie nadaje do niczego. Jak na kartonie może być napisane, że to oficjalny TV FC Barcelona lol - jak to zobaczyłem to prawie się zadławiłem.
W wypadku jak przegram sprawę co biorę pod uwagę zacznę też produkować jakiś sprzęt z najtańszych komponentów i nie będzie żadnych reklamacji, bo będę odpowiadał, że to cecha tych TV

.