@digitalus wspominales ze twoj kumpel kupil ten tv. Czy moglbys uzyskac od niego odpowiedzi na moje pytania ?
1.Czy rzeczywiscie 55` wersja ma podswietlenie FULL LED i poziome strefy podswietlania ?
2. Wyczytalem rowniez ze ten model ma klopoty z plynnoscia. W sumie rzadko ogladam jakies szybkie sceny (sport). Ogladam tylko nasza polska extraklase...Czy ktos moze sie wypowiedziec jak wyglada ogladanie meczow pilki noznej na tym tv. Czy rzeczywiscie mozna odczuc dyskomfort ?
4.Czy ktos sie orientuje czy seria CX680 posiada takie same matryce z full ledem i czy odbiega jakos znaczaco obrazem od CX700 ?
5.Czy obsluguje NTFS ?
Wczoraj noc spedzilem na wertkowaniu tematu z CX700 na AVforum... Z tego co doczytalem to ludzie skarza sie ze sa jakies widoczne ciemne paski blisko ramki... CZy twoj kolega moze to potwierdzic @digitalus ? Tak poza tym to ludzie raczej zadowoleni z tego TV. No ale mam na uwadze test @kikiego wiec bede musial zobaczyc live jak ten model sie sprawdza i czy nie przeszkadzaja mi jego wady...
Kojarzycie usera @shield z AVforum. Czy urzeduje moze tutaj ? Chcialem zapytac go o ustawienia w tym tv bo sporo o tym tam napisal.
Edit: dziś byłem w mediaexpert. Byl 50cx700. Lecial trailer pompeje w fhd.jakość jak dla mnie zadowalająca. Próbowałem znalesc na ekranie jakieś ciemne linie na jasnych scenach ale nic się nie dopatrzylem. Zapytalem więc o 55' mówiąc że ma z tego co czytałem inne podswietlenie i chciałem porównać. Sprzedawca się zaśmiał i powiedział żebym przestał czytać glupie internety i bral ta 50tke co maja bo to to samo i ze nie może być ze w jednej serii jest różne podswietlanie..
To powiedziałem że jak wrócę z bułkami to go wezmę i poszedłem... Aha tv nie widział mojego pendka transcend 32gb usb3.0

@digitalus ty podłączales pendrive czy dysk zew.?