Panasonic TX-42ST60E + film odtwarzany z Ariva T65?

pawello987

New member
Witam, mam zamiar zakupić tego Panasonica, ale jest jeden problem. Byłem dzisiaj w sklepie, sprzedawca puścił mi film z napisami i te napisy są mikroskopijnej wielkości. Mam tuner Ariva, w którym można powiększyć napisy tak żeby było je widać. I tu moje pytanie czy po puszczeniu filmu z tego odtwarzacza obraz na telewizorze utraci na jakości w porównaniu do wbudowanego USB? Teoretycznie przecież obraz pójdzie cyfrowo przez HDMI. A może jest inny sposób żeby napisy były większe? Gdzieś czytałem, że po wmuksowaniu napisów w plik mkv litery są większe ale z mojego pendrivea takich napisów w ogóle nie czytał. A może da się jakoś przesłać bezprzewodowo obraz z komputera do telewizora już z dodanymi większymi napisami? Chciałbym kupić ten telewizor bo obraz jest super ale z takimi napisami niestety będę musiał szukać czegoś innego.

maderos

Member
Bez reklam
Ja mam Wiwe hd 5 i spokojnie napisy można powiększać ( bądź zmniejszać ). Ale jak kolega wyżej napisał, chyba to jest najmniejszy problem...

pawello987

New member
Telewizor jest narzędziem do oglądania filmów i telewizji. Jeśli nie może wyświetlić odpowiednich napisów to jest średnio funkcjonalny.

maderos

Member
Bez reklam
Różnica jest taka ze wiwa czyta mi wszystko co mam podpiete z dysku, na TV nie wszystko opalilem.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

Do góry