Panasonic TV 3D LED LCD, czyli 100% pasywnego 3D!

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Panasonic TV 3D LED LCD, czyli 100% pasywnego 3D!

Passive 3 D potem ... długo , długo nic. Tak może brzmieć wkrótce motto technologii 3D.
Promocja przez LG technologii zatacza coraz większe kręgi.
Zobacz Line Up LCD LED Panasonica a zrozumiesz ...

Panasonic wprowadzi cztery nowe serie telewizorów LED 3D : WT60, DT60, FT60 [tylko Europa] i ET60. Wszystkie cztery serie będą posiadały pasywne 3D!
Innymi słowy, celem aktywnego 3D LED LCD Telewizory Panasonic.

008_P1500008.JPG

To jest imponujące! Panasonic nieugięty promotor technologii plazmowej z aktywnym 3D , przechodzi na drugą stronę frontu.

Follow Me - mówi LG...
fullhd.

Horacy!

New member
Gdyby nie to ze to Panasonic to bym szukał wad ! już w LG mnie to zainteresowało a zwłaszcza te lekkie okulary i brak migotania to w Panasonicu zapewne będzie miód :eek:k:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pozyjemy , zobaczymy, przekonamy sie na wlasne oczy :) ale szczerze mowiac to ja mysle ze to ze wzgledow ekonomicznych panasonic przeszedl na te technologie, adruga sprawa wiekszosc osob bardziej te technologie preferuje wiec maja nadzieje ze dzieki temu wiecej tv sprzedadza.. a jak bedzie to sie okaze, ja na miejscu panasa w serii wt 60 pozostalbym przy aktywnym 3d... tak zeby ludzi ejednak mieli wybor,a tak zostali pozbawieni tego wyboru ....
lolek

Ostatnia edycja:

RafMat

New member
Jestem za, a nawet przeciw :)
Uważam jak kolego lolek, to ekonomia i cięcia w finansach zadecydowały o takim posunięciu. Byle by było 3D i jest dobrze. Pasywne 3D widziałem tak jak jeździłem samochodem. Teraz pytanie , lepiej jeździć Oplem czy Mercedesem. Życzę Panasonikowi jak najlepiej bo miałem(mam) go i spisywał się dobrze.Szkoda tylko że kierownictwo ciągnie firmę w dół zamiast rozwijać to co dobre.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

dominlesne

New member
Przy telewizorach 4K połowa rozdzielczości w 3D nie będzie specjalnie widoczna, więc ta technologia w przyszłości powinna górować. Czyli dobre posunięcie.

RafMat

New member
Przy telewizorach 4K połowa rozdzielczości w 3D nie będzie specjalnie widoczna, więc ta technologia w przyszłości powinna górować. Czyli dobre posunięcie.

Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

Ostatnia edycja:

kini0

New member
Bez reklam
Przy telewizorach 1080p też spadek rozdzielczości jest słabo widoczny, a komfort płynący z pasywnego 3D jest niezaprzeczalnym atutem. Dziecku aktywnych okularów bym nie założył

kini0

New member
Bez reklam
Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

4K na pół w rozdzielczości poziomej daje 1080 linii. Tyle że linie polaryzatora i tak będą widoczne jak ktoś się będzie chciał popastwić nad "gorszą" technologią ;)

dominlesne

New member
Pasywne 3D to połowa rozdzielczości telewizora, czyli już nie HD. W tych nowych 4K będzie już co dzielić na pół. Chyba, że ktoś będzie chciał 100" to dopatrzy się różnicy.

Do góry