Panasonic TH-42PZ85, TH-46PZ85 nowe plazmy Full HD

Sansei6

Member
Bez reklam
Hmm już sam wygląd mi się podoba, a tu wygląda, że jeszcze sporo "poprawiono", ciekawe kiedy wejdzie do sprzedaży u nas ta 42"? No i ceny, bo parametry zdają się byc całkiem rewelacyjne....

heros333

New member
Lepiej poczekać

Sam chcę kupić dobry telewizor:
Panasonic - bo dobra firma (sam mam sprzęt technics / panasonic i jestem bardzo zadowolony moc ma ogromną po zastosowaniu korektorów dźwięku wydobywa się z niego tak ostry dźwięk że szklanki pękają jednocześnie soczysty bass z subwooferów daje ciśnienie które wprawia w drganie ściany i wskazówka ciśnieniomierza lata w rytm muzyki .Po za tym pilot od technicsa obsługuje wszystkie pozostałe sprzęty panasonica wiem co mówię bo sam to sprawdziłem wziąłem owy pilot od wieży technics do sklepu z telewizorami wcisnąłem jeden przycisk w pilocie i zgasły wszystkie telewizory Panasonic potem je włączyłem i pogłośniłem na full (była frajda) ludzie z całego hipermarketu się zlecieli potem obsługa latała z drabinami i przyciszali każdy telewizor z osobna . Więc jak już kupować sprzęt do domu to wszystko jednej firmy (polecam panasonic technics ) Mam jednak takie pytanie :
lubię oglądnąć od czasu do czasu dobry film zależy mi bardzo na jakości więc zdecydowałem się na plazmę (lcd odpada) i zastanawiam się czy kupić 42" full hd, czy 50" (hd-ready)?? Chcę go podłączyć pod PS3 z blue ray i oglądać filmy w super jakości obrazu i dźwięku (przez wyjście optyczne do procesora dźwięku surround następnie przez korektor dźwięku do wzmacniacza ) Nie znam się zbyt na tych wszystkich kontrastach i jasnościach więc proszę o poradę .Chcę w to zainwestować ok 4000 plus PS3 do 1000, pod telewizor chcę podpiąć laptopa (Pancernego Panasonic CF-18) Dvd mi nie potrzeba bo konsola załatwia sprawę więc mogą być dwa wejścia Hdmi czytnik sd też by się przydał .
Co możecie zaproponować (oprócz czekania na coraz to nowsze "lepsze" modele ???) dzięki pozdrawiam heros333

Do góry