ps3 chodzi jak marzenie i nie mam z tym żadnego problemu w użytkowaniu ps3 na 42pz8keisfot napisał:Witam.A czy ktos z was testował na tej plazmie ps3 ?
ps3 chodzi jak marzenie i nie mam z tym żadnego problemu w użytkowaniu ps3 na 42pz8keisfot napisał:Witam.A czy ktos z was testował na tej plazmie ps3 ?
Dziwne bo w niektórych sklepach jest zaznaczone, że ma.Armitage napisał:42PZ8 nie ma wejscia VGA, ale kompa mozna podlaczyc poprzez HDMI
if22 napisał:Dziwne bo w niektórych sklepach jest zaznaczone, że ma.
neo24.pl/telewizor-panasonic-th-42pz8esa.html
to jak to w końcu jest?
dto napisał:Technicznie to jest to samo urządzenie co PY8P tyle, że ma dodatkowo tuner DVB-T z obsługą MPEG-2 czyli nie wystarczy do odbioru sygnału telewizji cyfrowej u nas bo dostępne obecnie testowe transmisje kodowane są MPEG-4.
mdfire napisał:Witam,
Zastanawiam się nad kupnem plazmy 42'' do 3000 PLN. Rozważam modele: Panasonic TH-42PZ8 oraz Panasonic TX-P42X10. Wykorzystywany będzie do odbioru TV naziemnej, DVD, a niedalekiej przyszłości również N oraz Bluray. Który z tych modeli w tym przypadku będzie lepszy?
Ponadto w niektórych specyfikacjach do modelu 42PZ8 znalazłem informację, że posiada on wbudowany Tuner DVB-T+ (MPEG4). Czy ktoś może to potwierdzić?
Z góry dzięki za pomoc.