Robinson74
Member
Rozumiem, że przy takim ustawieniu tracimy polskie znaki w telegazecie? I być może też w EPG? Zgadza się?ja chyba mam na Szwecję
Rozumiem, że przy takim ustawieniu tracimy polskie znaki w telegazecie? I być może też w EPG? Zgadza się?ja chyba mam na Szwecję
Rozumiem, że przy takim ustawieniu tracimy polskie znaki w telegazecie? I być może też w EPG? Zgadza się?
Ale masz w EPG i w teletekście polskie ogonki?
Dzięki takim ustawieniom mam w ogóle EPG (dotyczy DVB-T),bo ustawienie polska,polski nie wyświetla EPG. W EPG są polskie znaki,natomiast w teletekście nie ma. Na szczęście mam jeszcze inny TV na którym jest wszystko OK.
No to się chwalę-Możesz się pochwalić jak to zrobiłeś?
Bo ja niby mam Język - Teletext - Preferowanyy polski, ale co z tego skoro dalej są krzaki.
Miłego czytania telegazety.Podziękował.![]()
Też tak kiedyś miałem. Sprawdziłem napięcie i miałem na poziomie poniżej 215V (o ile dobrze pamiętam).Ostatnie w ciągu jakiś dwóch tygodni zdarzyło się dwa razy że tv się wyłączył i od razu włączył , co to może być ? początki jakiej awarii ?
Zastanawiam się, czy ustawienie Szwecji nie powoduje pewnych konsekwencji. Np. wygląda na to, że Panas nie znajduje teraz wszystkich kanałów analogowych z kablówki (Vectra).Moim zdaniem warto to zmienić , masz wtedy pełne Epg z opisami na cały tydzień,teraz masz okrojone do minimum.
Menu - Ustawienia - System menu - System informacjiJak sprawdzić nr. softu w telewizorze?
Ostatnie w ciągu jakiś dwóch tygodni zdarzyło się dwa razy że tv się wyłączył i od razu włączył , co to może być ? początki jakiej awarii ?
ad 1 nie spotkałem ale to chyba nie stanowi żadnego problemuPonawiam pytanie![]()
Mój się ostatnio uspokoił pod tym względem. Ale kilka miesięcy temu też mi się to często zdarzało.Mnie natomiast martwi że tv potrafi teraz wyłączyć się i od razu włączyć nawet dwa , trzy razy na dzień a czasami dobrze działa tydzień , tendencja się nasila