Użytkuję od dłuższego czasu tx-p42v20e. Sprawdziłem ilość godzin. Nazbierało się ponad 4000. Widzę, że obraz trochę uległ pogorszeniu. Jestem laikiem i ciężko napisać co dokładnie mi przeszkadza. Wydaje mi się, że czerń nie jest ta sama, problemy z ostrością, duchów jakby więcej widzę.
po wymianie tunera problem narazie znikł.
No to masz szczęście, mi wymiana tuner DVB-S nie pomogła, na dniach o czym pisałem mam mieć wymianę płyty głównej i zmianę oprogramowania, zobaczymy co będzie dalej.
a ile tak średnio go trzymają?Mi za każdym razem zabierają do serwisu, w sumie już 3 razy TV jeździł.
a ile tak średnio go trzymają?
po paru dniach znów zaczyna ciac na kanałach hd.
mam 10 na 10 siła jakosc ale tnie zobacze ,zmienie jeszcze konwerter na mniej pobierajacy prad ..
bo ponoc te tunery w panasach słabo zasilaja konwertery ..
Z tego co piszą ludzie, od początku jak pojawiła się seria 20 w sprzedaży to problem jest ogólnie powszechny i występuje dosyć często bez względu na serię. Czyli wszystkie z 2010 czy to V, VT czy GW mają często tę przypadłość.
A jak nie widzą co zrobić to niech wymieniają nam na inne modele, z tego co wiem to w serii 30 już ten problem nie występuje.
Chyba przyszła pora aby w tej kwestii założyć nowy temat, aby zebrać więcej użytkowników z tym problemem. Jak będzie nas więcej to może wystosujemy jakiś wspólny pozew przeciwko panasonicowi, bo ile można robić z klientów debili i idiotów.
po wielu miesiącach walki z pixelozą i 2 miesiacach w serwisie dzisiaj odebrałem w zamian nowego vt50 i tu zaczyna sie...brak tvn heee to jak na poczatku z v 20.....wiec zegnam dział v 20 i dzieki za waszą pomoc ,,,,jestem teraz na vt 50.