Ja mam jeszcze 50" S10 oraz VT50 55". Ten VT raz padł w tracie burzy i po wymianie procesora działa idealnie . S10 bez awarii. Mam też Oleda 65FZ800 i śmiało można napisać,że ta "antyczna" technologia spokojnie daje radę.Fakt,że oled jest bardzo dobry,ale plazmy niewiele za nim.Ciekawe, czy są tu jeszcze jacyś użytkownicy plazm Panasonica, czy już wszyscy wymienili antyczną technologie na oledy i 4K ?
U mnie też w grudniu mija 10 lat od kupna i skubaniec działa bez problemu. Czerń jest ok, jedyna wada to pobór prądu No i ostatnio uruchomiłem w końcu automatyczne źródło HDMI jak go włączę. Były jakieś modyfikacje ulepszenia do niego oprócz firmware 1216, które po roku - dwóch wgrałem?
Jak ustawić to automatyczne źródło?
Pobór prądu nie jest jakimś koszmarem, bardziej mnie irytuje "słyszalność" jasnych scen gdy jest cicho...
Trzeba wejść w tryb hotelowy, ale teraz Ci nie powiem jak gdzieś na necie znalazłem
To fakt, dodatkowo na białym tle widzę miganie obrazu, nie wszyscy je widzą ale ja je widzę
Dzięki za info, ale chyba szkoda zachodu, można kliknąć na pilocie
W tryb hotelowy przecież raz wchodzisz i to ustawiasz, potem z automatu przecież to się opłaca zamiast naparzać w przycisk za każdym razem
To nie wiesz,że TV trzeba podlewać:hihi:. Zawsze się kurczy po zakupie.Siemka koledzy forumowi, ja mam 42s10, działa idealnie, obraz piękny jak na początku. Jedynie co to strasznie się mikrusi zrobił, z czasem zmieniłem mieszkanie i do tv mam ok 4m, przydałoby się co najmniej 65", tylko że oledy w tych cenach to szok cenowy.
Ja też tak się zachowałem jak Ty.Kosztowało to mnie zakup po kolei 42" ,46", 50" ,55" i wreszcie w tym roku 65 Oled. Na 77" zabrakło już kasy.No właśnie niestety nie, jakbym wiedział to kupiłbym nawet specjalną odżywkę na porost matrycy
jak to się sprawdzało? dobrze pamiętam że do tego trzeba było wejść w jakiś tryb serwisowy za pomocą magicznej kombinacji włączeń i przycisków?Wczoraj odczytałem przebieg mojego Panasa P50S10, zakupiony 11 grudnia 2009 r.
Czas pracy: 23161.45, Włączenia: 7442;...