Mam kolegę z Xem i on gra na ps3 X tańszy o 7oo zł i nie będzie żal jak się wypaliSzybkie pytanie, najlepiej do osob, ktore uzywaja P42S10E do grania na X360/PS3. Jak wyglada sprawa z wypalaniem stalych elementow na ekranie? Jestem juz prawie zdecydowany na ten model i tylko ta kwestia powstrzymuje mnie przed kupnem tego TV.
Niech mi ktoś powie, czy ktoś tutaj reklamował tv ze względu na to ze jak jest jakiś bass większy to obudowa szaleje ? Przyjeżdżają do domu, czy na serwis zabierają ? Bo czasem mi potrzeszczy, co mnie zajebiście denerwuje.
Tryb Muzyka i bas na 5, ba, nawet dałem na 0 i dupa, dalej to samo , nawet gdy głośność jest na jakieś 12A ile dajesz tego basu ?
Tryb Muzyka i bas na 5, ba, nawet dałem na 0 i dupa, dalej to samo , nawet gdy głośność jest na jakieś 12
Tryb Muzyka i bas na 5, ba, nawet dałem na 0 i dupa, dalej to samo , nawet gdy głośność jest na jakieś 12
...no i obraz chyba nie bedzie jak żyleta przy grach, przynajmniej nie tak ostry jak na lcd, a one w taki sposób są przygotowywane, więc chyba nie będą aż tak dobrze wyglądać. ...
Właśnie myślę czy nie dzwonić, tylko ze ciekawe kiedy wpadną, jak ja do roboty mam rożnie...
Bo mam zaznaczone mniej niż 30 cm
A ja gram dość sporo na plazmie i nie ma żadnych powidoków . A obraz żyleta !
Co do gier, gdybym miał sporo dziennie grać tez bym wybrał LCD bo lepiej sie do tego nadają. Plazma to fimy i telewizja do gier tylko okazyjnie. Spędzając kilka godzin dziennie na konsoli bał bym sie prawidoków, no i obraz chyba nie bedzie jak żyleta przy grach, przynajmniej nie tak ostry jak na lcd, a one w taki sposób są przygotowywane, więc chyba nie będą aż tak dobrze wyglądać.
Zatem wedle mojej oceny
większość czasu spędzam przy grach - LCD
gry wcale lub tylko okazyjnie - Plazma
Viera tools:...
killer78 u mnie na początku było podobie, nie chciało chodzić pomimo kombinacji z formatem i zacząłem sie przyglądać bliżej tv okazało sie ze mam X wiec może też sprawdź co ty tam masz w środku.
Ile masz zakładek w "Viera Tools" i czy jest tam zakładka o nazwie "Filmy"?
Apropo tych powidoków to sobie tak pomyślałem,żeby można by było wysłać do panasonika prośbe o wypuszczenie oprogramowania,które by działało na podobnej zasadzie jak telegazeta w trybie przezroczystosci(oglądasz telewizje i jednocześnie przeglądasz telegazete)i które pozwoliło by na wklejanie w miejsce stałego elementu w obrazie "przezroczystych łat"(filtrów ),które to jeszcze można by było edytować tzn ustalać ich wielkość,pozycje w obrazie i naśilenie przezroczystości dzieki czemu można by było dokładniej "przyćmić" stały element obrazu co w ostatecznym rezultacie chroniło by plazme od powidoków
Co o tym sądzicie?
Viera tools:
5 zakładek - od lewej:
Sterowanie VIERA Link, Pause Live TV, Przegląd slajdów, Zdjęcia, Filmy.
Po włożeniu karty 4GB SDHC z jakimś filmem pokazuje się menu, przełączam na film, a tu ... zonk.... nie działa. Może coś źle robię? Może gdzieś jakiś parametr mam inaczej ustawiony?
Witam wszystkich chciałbym zmienić tv na nowy interesuje mnie ile rzeczywiście pobiera on prądu czy zeczywiście dobrze sobie radzi z programami SD wiadomo jest ich sporo bedzie podłączony do kablowki,Jednak cena jest naprawde dobra co do jakosci obrazu to jest chyba numer 1
Niech mi ktoś powie, czy ktoś tutaj reklamował tv ze względu na to ze jak jest jakiś bass większy to obudowa szaleje ? Przyjeżdżają do domu, czy na serwis zabierają ? Bo czasem mi potrzeszczy, co mnie zajebiście denerwuje.