ha ha ha ja też go jecie spłacam,ale ważne że jeszcze świeci.k:A ja go jeszcze nie spłaciłem.............. a wy do piwnicy mi go wysyłacie:fool:
ha ha ha ja też go jecie spłacam,ale ważne że jeszcze świeci.k:A ja go jeszcze nie spłaciłem.............. a wy do piwnicy mi go wysyłacie:fool:
Już miałem wam to sugerować Normalka w starszych modelach, dziś już chyba wszędzie nie trzeba tak kombinować ale kiedyś właśnie trzeba było ustawiać, Niemcy, Finlandię lub Szwecję.UPDATE - wygląda na to, że DVB-C jest w TV i magicznie się pojawia jeśli się wybierze lokalizację np. Niemcy...
o ile dobrze widze w g20 nie da rady urochomić HbbTV??? mam rację czy jednak czegoś nie wiem? )chodzi o Hbbtv emitowane przez tvp z okazji euro oczywiście?)
kabel HDMI zmień nie wejście...Witam was serdecznie. Mam dziwny problem z TX-P42G20. Chciałem sobie dzisiaj zagrać na xboxie, ale po włączeniu konsoli okazało się że widzę tylko czarny ekran ;/ Przepiąłem kabel hdmi do innego wejścia i nadal nic ;/ Następnia xboxa podłączyłem do monitora od PC przez hdmi i śmiga. Laptop podpięty przez hdmi śmiga, dekoder telewizji SKY śmiga. Tylko xbox nagle przestał Konsola nigdy nie była modyfikowana. Ktoś pomoże? Z góry dziękuję