Przyłączam się do zapytania ...u mnie też nie widzi penów ...próbowałem Patriota, Corsaira ...w fat i ntfs
Czy ma ktoś sprawdzony model pena który smiga w G20
pozdrawiam
Zaluje najbardziej ze na pendrive sie nie da zapisac obrazu, tylko potrzebuje do tego dysku zewnetrznego :/ Jeszcze zeby obslugiwal NTFS to bym juz byl bardziej jak zadowolony
Wszystko jest OK do pkt (wlacznie) 4.1trzymając V- na tv z boku naciskasz na pilocie 3x 0
2wyswietli sie menu na szarym ekranie
3 naciskasz na pilocie 2 i ok
4 wyświetli sie następne menu
kursorem zjeżdżasz na ostatni wpis w tabelce następnie kursorem dajesz w prawa stronę i naciskasz mute
wyświetli sie czas pracy panelu i ilosc włączeń
Probowalem rowniez wejsc w menu serwisowe by sprawdzic czas pracy. Postepowalem wg uzytkownika jarek70
Wszystko jest OK do pkt (wlacznie) 4.
Jak najezdzam na ostatni wpis w tabelce, naciskam w prawo a nastepnie mute (przekreslony glosniczek na pilocie) to nic nie dzieje sie. O co chodzi? Jak sie wbic w to?
[
Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących.
a i jeszcze jedno. Dzwięk plazmy jest słyszalny z odległości ok 30 cm pod warunkiem wyciszenia głosu na 0. Ale kto słucha TV bez włączonego dzwięku ???, chyba tylko Ci co widzą tą szarość )))
nie czytacie forum mute trzeba cisnąc chwilę czasu nie wiem 2-3 sekundy może dłużejU mnie ta procedura działa ...pokazany jest przebieg czasu i licznik ON/OFF ...spróbuj na spokoju napewno zadziała
pozdrawiam
tak pena mam na fat 32 bo na ntfs bo nie widział go wcale , przeca na 1 gb bez problemy 90% filmów wchodzi choćpeny są teraz tak tanie ja jelonek kupiłem twardy 1TB i telewizję N z dekoderem 250 gb hehe dysk dałem do kompa. 250GB spokojnie styka do użytku domowegoTacim ten dysk masz sformatowany FAT32? Zna ktoś może program do dzielenia plików video, żeby się dały radę upchnąć na sd, bo nie przyjmuje karta pewnie plików powyżej 4gb.
nie czytacie forum mute trzeba cisnąc chwilę czasu nie wiem 2-3 sekundy może dłużej
Dzieki za info. Poszlo. Trzeba przytrzymac MUTE 3 sekundy.nie czytacie forum mute trzeba cisnąc chwilę czasu nie wiem 2-3 sekundy może dłużej
marer jeżeli ty słyszysz z 3m i to jeszcze przy włączonym głosie to jestem przekonany ze coś nie tak z twoim tv i z całą pewnością nie jest to normalne
zgłoś to do serwisu
tak pena mam na fat 32 bo na ntfs bo nie widział go wcale , przeca na 1 gb bez problemy 90% filmów wchodzi choćpeny są teraz tak tanie ja jelonek kupiłem twardy 1TB i telewizję N z dekoderem 250 gb hehe dysk dałem do kompa. 250GB spokojnie styka do użytku domowego
Witam! Jako totalny laik mam dylemat i prośbe do szanownego grona! a mianowicie zdecydowałem się na zakup plazmy Panasonica g20, a mój problem tkiw w wyborze wielkości tzn. 42' czy 46' (odległość 4m, n-tv), czy 46' jest na tym samym poziomie jakości wykonania jak i jakości wyświetlanego obrazu co 42(bo to chyba podsawowy model). Różnica cenowa nie jest zbyt wielka.
Witam! Jako totalny laik mam dylemat i prośbe do szanownego grona! a mianowicie zdecydowałem się na zakup plazmy Panasonica g20, a mój problem tkiw w wyborze wielkości tzn. 42' czy 46' (odległość 4m, n-tv), czy 46' jest na tym samym poziomie jakości wykonania jak i jakości wyświetlanego obrazu co 42(bo to chyba podsawowy model). Różnica cenowa nie jest zbyt wielka.
Z 4 metrów - bierz 50 cali