Tak - laptopa z odbiorem wlasnym w Gdansku - ZERO uwag krytycznych - rzetelnie, sprawnie, szybko
A z ktorej firmy? Bo musze jedna z nich wybrac na dostawce mojej plazmy.
Chcialem sie w tym poscie dowiedziec paru rzeczy o niej, ale jak sie zaczela ta wojna to sie tylko wkurzylem bo tyle postow bez sensu i nie na temat a ciekawe pytania pozostaly bez odpowiedzi.
A powie mi jakis wlasciciel tego panasa, czy jak wsadze pendrive 4gb i zformatuje (bo czytalem w jednym tescie ze zeby moc nagrywac na pamieci flash to trzeba ja sformatowac w tv) to czy da rade nagrac program i ile sie go zmiesci?
Pytanko tez odnosnie modulu na wifi, ktos wie gdzie mozna dostac te karty?
Jesli chodzi o mkv to czytalem ze przez DLNA jak sie postawi PS3 media server czy cos takiego, to mozna puscic film po sieci mkv z napisami i audio i podobno ladnie to odbiera, prawda to?
ja w sumie bede podlaczal do tego w wiekszosci lapka przez HDMI i telewizje TP (ale podstawowy pakiet
). Wiec tv bedzie raczej sporadycznie ogladany.
A probowal ktos podlaczyc konsole PS2? jak obraz? bo ten sprzet tez bym chcial podlaczyc.
I mam jeszcze jedno pytanie: jak z montowaniem na scianie? jakich uchwytow szukac? Vesa 200x200, czy 300x300 bo tego sie nie moge nigdzie w specyfikacji dopatrzyc. I jaka najlepsza odleglosc od sciany bo widac ze wiekszosc zlacz jest od tylu a nie chcialbym pozniej kabli przygiac (kabel sieciowy tez chce podlaczyc).
Z gory dzieki za odpowiedzi.
LCD (wbrew nickowi zagorzaly fan plazmy
)