Kiki,
nie obraź się, ale twoja zapalczywość i zdjęcia jakie dotąd wkleiłeś, ewidentnie faworyzujące jedną z technologii, sprawiają, że przestałeś być dla mnie wiarygodnym źródłem informacji
(ograniczonym zaufaniem darzę każdego "na starcie", a życie weryfikuje potem moje nastawienie)
zwyczajnie, z nieznanego mi powodu, za bardzo zależy ci, żeby twoje było na wierzchu
żebym ja osobiście mógł ci zaufać
także jeśli o mnie chodzi, możesz się nie fatygować ani ze zdjęciami, ani z testami
(oczywiście jestem tylko jednym userem, w dodatku zupełnie nowym, więc się nie przejmuj zupełnie i wklejaj co tylko chcesz)
Szanowni forumowicze bez względu na staż i wypowiedzi, proszę Was przede wszystkim o jedno:
STARAJCIE SIĘ, JEŻELI JUŻ MACIE OCHOTĘ I POTRZEBĘ NA PODZIELENIE SIĘ SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI, WĄTPLIWOŚCIAMI I OPINIAMI, CZYNIĆ TO MERYTORYCZNIE, NA TEMAT, PO POLSKU, A PRZEDE WSZYSTKIM Z POSZANOWANIEM DRUGIEGO FORUMOWICZA W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI.
W kilku przypadkach, które miały tu miejsce, na innych forach mielibyście kłopoty, tzn. zgodnie z regulaminem Admin zastosowałby restrykcje.
A propos licznych wypowiedzi dyskredytujących testy kikiego:
NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA, ABY PRZY PODEJMOWANIU DECYZJI O ZAKUPIE TV, BRAŁ POD UWAGĘ WYNIKI JEGO TESTÓW.
Jednak czynienie zarzutów, podważanie wiarygodności i podejrzewanie o nieobiektywizm, czy wręcz ustawianie testu, to według mnie nieuczciwość, łagodnie mówiąc. Czy któryś z Was, wyrażających takie opinie zastanowił się, czym miałby się kierować kiki, bez urazy stary, drobny biznesmen /dla mnie pasjonat/, aby cytuję: "preferował jedną technologię nad inną, bo..." i tutaj następuje tzw. bełkot postmodernistyczny. Pewnie, chciałby on posiadać taką moc sprawczą, ale to już inna bajka.
Jedno nasuwa mi się spostrzeżenie:
piszcie i czytajcie ze zrozumieniem, a unikniecie niepotrzebnych zadrażnień.
Do kol.gorylla - nawet przez myśl mi nie przeszło, aby dyskredytować Twoją osobę, natomiast sam widzisz, że miałem rację: dyskusja w tym temacie zbacza i to diametralnie nie tam, gdzie powinna.
Do kol.maciek_m1,
oczywiście masz prawo do swoich opinii, żyjemy w wolnym kraju przecież,
ALE CZŁOWIEKU, CO TY TU ROBISZ NA TYM FORUM, SKORO JEDEN Z NAJBARDZIEJ AKTYWNYCH JEGO UCZESTNIKÓW, TEN KTÓRY ZAMIESZCZA TESTY SPRZĘTU, JEST POSTRZEGANY PRZEZ CIEBIE W TEN SPOSÓB?.
Pisać niestety sobie możesz, ja na to wpływu nie mam, ale dlaczego dyskredytujesz konkretną pracę, wykonaną przez konkretnego człowieka, sam posiadając ZEROWE! dokonania w tym temacie? Nie widzisz, że to Ty masz z sobą problem, może jakieś frustracje lub inne kompleksy? SAM SPRÓBUJ MOŻE COŚ ZROBIĆ KONSTRUKTYWNEGO! Natomiast swoje paranoiczne wynurzenia przelej najlepiej na papier, zacznij pisać pamiętnik, na początek, pomoże na 100%.:banned: