slaba czern... jak w tanim lcd
ja bym brał 46 , a Ty sie martwisz o 42Obejrzałem w media parę tv, jednak ze względu na kąty i obraz skalowany wybiorę plazmę.
Po dokonaniu pomiarów pokoju jednak narodziły się inne wątpliwości.
Narożnik stoi od przyszłego tv w odległości 2,5 - 3,5 m. Odległość "robocza" przyjmuję ok. 3 - 3,5m
Czy 42" nie będzie za dużo, może lepiej 37" ??
Ale coś nie widać modelu G20 37", więc zostaje x20.
Yaneg gdzie te fotosybo idzie hoopla załapać tymi wątkami o czarnej d...e w ciemnym buszu czeeeerń i poza tym nic więcej a gdzie reszta obrazu wciągło przez Black Holekaukaz:
foty ze skalowaniem SD zrobię dzisiaj albo jutro wieczorem jak będę miał chwilę i wrzucę linki. wg mnie skaluje lepiej niż S10. jestem zadowolony. wszystko jest ok, powidoków nie uświadczyłem. ustawienia puki co mam na "normalny" wszystko zjechane od dwie do czterech pozycji niżej od standardu.
na minus jedynie IFC i czerń w dzień. ciekawi mnie, że testy kikiego wypadają zupełnie inaczej niż te z linku gdzieś wyżej.
ps w G20 też idzie panel wyłączyć, więc możemy uzyskać w nocy czerń niczym nie wyróżniającą się od tła.
Czyli nie zastanawiać się, kierunek 42". Niewielka wnęka w ścianie w sam raz na 42", większy nie wejdzie.ja bym brał 46 , a Ty sie martwisz o 42
na PSE artefakty kosmicznekilka fotek sd. fotografie na "auto", bez lampy, z zamrożonym obrazem.
www.yaneq.ovh.org/IMG_5124.JPG
Panas G20 w nocy
View attachment 4530