Hehe, pomarzyć dobrze, ale niestety trzeba zejść na ziemię
. Za 4000 tys. (lub minimalnie mniej) można obecnie kupić 42'' PY80, dopłacając kilka stówek model PY85, a dopłacając kolejny tysiąc z hakiem model PY800.
Ale znowu tak źle nie jest - rok temu ceny na początku były o wiele bardziej wywindowane, a teraz taki 42'' G10 będzie raczej tańszy od PY800, mimo przebijania go w różnych parametrach.
I też ostrzę ząbki na różne testy - aż chyba się skuszę na subskrypcję konta tutaj, jeśli wkrótce się one pojawią
, bo ciekawość mnie zżera.
EDIT:
slupek, odpisałem Ci w tamtym temacie, ale widzę, że Twój post już zniknął, to też swoją odpowiedź usunąłem. Chyba rzeczywiście lepiej przejść tutaj - trzeba poczekać na
jakiekolwiek opinie, bo ta plazma do szerszego użytku jeszcze przecież nie weszła
(testy, opinie użytkowników etc.).
Swoją drogą ciekawe, czemu Panasonic Polska daje wyższe ceny na swojej oficjalnej stronie, a w swoim sklepie internetowym je obniża o kwoty, jak w tym przypadku, rzędu 500zł? Dziwna polityka, bo więcej osób się przestraszy ich ceny i zamiast sprawdzić ich ofertę internetową, zacznie się rozglądać po sklepach internetowych. A owa cena na ich stronie w porównaniu do owych sklepów internetowych wcale taka wysoka nie jest
.