Panasonic S60 - czy jest szansa?

czakers

New member
Cześć,
zarejestrowałem się specjalnie, by zadać to pytanie :)

Od jakiegoś czasu szukam telewizora, stanęło na plazmie Panasonica, model ST60.
Dziś jednak znalazłem model bardzo podobny (S60), ale bez zbędnych dla mnie bajerów, jak 3d czy funkcje SMART. Telewizor spełnia wszystkie moje wymagania, jest w świetnej cenie, ale nie mogę go nigdzie znaleźć!

Doczytałem, że obecnie jego sprzedaż nie jest przewidziana w Europie.

Czy są sygnały, by ten TV miał trafić na nasz rynek?

Pozdrawiam

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Pytałem i nie jest na razie przewidziana do sprzedaży.
Co nie znaczy ze może kiedyś ....

czakers

New member
Rozumiem, szkoda :(

A czy cena 4200 w MM za 50" ST60 to dobra cena, czy warto poczekac jeszcze jakis czas na obnizke?

artur3m

New member
Myślę ,że warto poczekać dzisiaj w dwóch sklepach internetowych były po 3769,sam też czekam ,bo bardziej by mi pasował 55 ale dopłacać prawie 2 tys to jak dla mnie trochę dużo

RHJG

New member
Bez reklam
W wielu sklepach internetowych jest na stanie,w magazynie,dostępny itp.Nawet jak zamówisz to odpiszą(lub zadzwonią) aktualnie nie ma,spodziewamy się na dniach..itd.Ostatnio tak miałem ze statywem.Dotyczy to wszystkich towarów nie tylko telewizorów.Dlatego dzwonić i pytać się czy jest fizycznie dostępny.

DOMEL9

New member
Bez reklam
Siemka troche odświeże temat - pytanko do Kikiego w kwestii modeli "S" ze starszego miotu 50 lub nowej serii 60
jest jakaś szansa na zakup w europie ?

DOMEL9

New member
Bez reklam
no S-ki z seri 50 ( jeśli była 5ta seria bo widziałem tylko S30 ) lub nowy S60 - modele puszczone na ameryke bez smarta i 3d - obydwa 42 albo 50 cali jeśli są gdzieś

Do góry