sprawdziłem u siebie menu serwisowe i w kolumnie po lewej stronie wszystkie wartości mam zupełnie inne niż w Twoim egzemplarzu. Chyba masz wgrane nowe oprogramowanie (?). Mój tv kupiony zakupiłem pierwszego sierpnia.listek2000 napisał:
Wytłumacz żonce,że ten co to mówił zdecydowanie wyolbrzymił problem zużycia prądy bo owszem wzrośnie zużycie prądu,ale do około 150-200 zł w ciągu roku w zależności od tego co będziesz oglądał więc wcale nie tak jak ktoś wcisnął Twojej żonie.Arly napisał:POMOCY!
Juz bylo tak pieknie, juz na forum oglosilem ze kupuje Panasa 46 PY80, juz zacieralem rece, az tu nagle...moj WAF zmienil zadanie (kobieta zmienna jest... ). Ktos jej nagadal glupot w pracy, ze plazma ciagnie bardzo duzo pradu no i amba, uparla sie i koniec (stwierdziła kategorycznie, że "nie stac nas na rachunki za prad") no i plazmy ani widu ani slychu...
fagus napisał:Witam. 46 zamówione, ale nie koniec dylematów. Mam sygnał analogowy UPC i za miesiąc kończy mi się umowa.
Rozmowa o akwarium to nie na to forum no chyba , że rozmawiamy o jego wpływie na TV wiszący nad nim.jaroslawp napisał:baniaczek wygląda tak ...
fagus napisał:Czy warto zmieniać ofertę na cyfrową - chodzi mi o poprawę odbioru sygnału SD?