8
Można dostać świetny LCD wybrany właśnie, a nie kupiony bo ktoś polecił.
Taki Sony XH9005 do oglądania sygnału TV ostrością zmiecie LG BX i wszystkich jego następców, a o niższych modelach A1 już nawet nie wspominam bo to dopiero POPELINA będzie. Sony daje namiastkę 4K z sygnału FHD, a w LG to jak SD.
http://www.hdtv.com.pl/forum/1608329-post1.html
http://www.hdtv.com.pl/forum/1617986-post5.html
idt. itp....
to ty nie powinieneś wypowiadać się, ciężko nawet zapamiętać ci, że nie cytujemy posta pod postem, żałosny jesteś z tym wyrastaniem wszędzie tam gdzie post dotyka
twoją najlepszą markę LG.
Nie jest najlepsza, a wracając do tematu wątku:
Panasonic GZ950(960) jest telewizorem zdecydowanie lepszym od LG B9, BX, CX i to jest fakt może mieć jedynie mniej funkcjonalny system i pilota.
Aby to stwierdzić nie trzeba mieć tłustego portfela tylko używać mózgu i połączonych z nim oczu.
Nigdy nie napisałem że oledy LG są najlepsze. Wybrałem LG i chwale sobie ten model .Po profesjonalnej kalibracji jest świetny pod każdym względem .
Ty tego nie rozumiesz , bo na oczy go nie widziałeś, podobnie jak większości oledów.
Jeśli była by to inna marka , byłbym pewnie również mega zadowolony, ponieważ każdy oled profesjonalnie skalibrowany generuje fantastyczny obraz , co potwierdził kolega wyżej.
Poza tym to tylko tv . Nie zależy mi na tym , które miejsce zajmuje w rankingu .
Zakładam, że dla Ciebie kupno plazmy st60 to był zakup życia .
Często podkreślasz, jaki to oledy mają słaby antyreflesk.
Jeśli postawię plazme vt60, która ma lepszy antyreflesk od st60, to wcale odbicia na oledzie nie są większe.
Wiem to napewno , ponieważ mam możliwość porównania.
Ty oczywiście nie , bo skąd, no chyba że wraz z pendrivem
z którym.latasz po salonach i robisz 5 minutowe pseudo testy zabierasz swoją plazmę?
Jeżeli mowa o tych trzech aspektach , które wymieniłeś , to obawiam się, że niewiele masz z nich pożytku .
Wrzucać stopkę z taką sentencją i nie posiadać nic z nowoczesnej elektroniki a konkretnie nowoczesnego wyświetlacza , w temacie którego najczęściej zabierasz głos , świadczą tylko o tym że z pewnego narządu raczej rzadko korzystasz ?
Tłusty portfel ? w twoim przypadku raczej niekoniecznie, tez jest raczej tego efektem , ale.co.mi do tego.
Powiedz , na co komu oczy jak z nich nie korzysta?
Wypowiadasz się w tematach wyświetlaczy, których na "oczy" nie widziałeś!
UDOWODNIJ , ŻE JEST INACZEJ ?
Ja Rozumię, że ty dużo czytasz , później tworzysz sobie w głowie wyimaginowany obraz tego , jak świeci dany model w porównaniu z twoja plazmą i na tej podstawie snujesz swoje oceny .
"Panasonic GZ950(960) jest telewizorem zdecydowanie lepszym od LG B9, BX, CX i to jest fakt może mieć jedynie mniej funkcjonalny system i pilota. "
Może tak , może nie . Nie wiem .Trzeba by postawić te wszystkie modele obok siebie profesjonalnie skalibrowane I wtedy dokonać porównań,ocen .
Rozumię, że ty miałeś taką możliwość, nie cytujesz sieci , więc PROSZE cię: pokaż jakieś zdjęcia tych porównań?
Masz wolne pole do popisu .Udowodnij , że nie jesteś totalnym ignorantem, laikiem , że bazujesz na rzeczywistych porownaniach testach, a nie cytujesz jak zawsze sieci?
I raz jeszcze : "Panasonic GZ950(960) jest telewizorem zdecydowanie lepszym od LG B9, BX, CX i to jest fakt może mieć jedynie mniej funkcjonalny system i pilota. "
Jesteś pewny co do wyższości Panasonica nad resztą( całkiem możliwe, że tak jest , nie twierdzę że nie ) , ale nie da się nie zauważyć, że kolejny raz cytujesz sieć , ponieważ co do funkcjonalności systemu jak i pilota nie jesteś już tak stanowczy , a gdybasz : może mieć, nie musi, co ?
Nie widziałeś tych oledów na oczy , nie masz pojęcia jak świecą, jak skalują do 4k, jak sprawuje się ich system w codziennym użytkowaniu, na temat funkcjonalnosci pikota tez wiesz niewiele .
I to jest właśnie POPELINA , w twoim wydaniu .
Poprostu nie wypowiadaj się w tematach nowoczesnych wyświetlaczy a konkretnie w temaxie tego jaki obraz generują , ponieważ nigdy nie widziałeś ich na oczy.