Na zdjęciu jest 800. kiki nigdzie tam nie napisał o TX-37LZD85. Może to i trochę wprowadza w błąd.
miss napisał:witam
mam dylemat czy 37lx85 będzie równie dobrze skalował(odtwarzał) sygnał SD ?? (37ldz85 za drogi)
udało mi się znaleźć ten model w 'leclercu' ,ale na 20lcd wszystkie miały ukośne pasy zakłuceń(czy to wina sklepowej anteny??) w MM i innych nie mają aby porównać
alyjen napisał:wystarczy wcisnąć odpowiedni guzik na pilocie, albo przeczytać instrukcję co komu łatwiej przychodzi
a język niemiecki to się ustawia później, albo i nie ustawia w każdym razie polskiego tam nie znajdziesz
a to że dostępne w wybranych krajach oznacza że nie wszędzie nadają, no chyba że Panasonic rozwiązał to tak że rozpoznaje kraj po ustawieniu języka, wtedy pozostaje ustawić niemiecki, albo kupić normalniejszy telewizor
HenryMcRobert napisał:Mam tv 32", do którego podpiąłem kompa. Ustawiłem rozdziałkę 1920x1080 przy 60Hz i nic, obraz czarny. Po chwili wraca rozdziałka poprzednia 1680x1024. Nie wiem gdzie tu pies pogrzebany.
Czy to wina grafiki (GF FX5200 na AGPx4), że nie można uzyskać zakładanej rozdziałki?
Czy telewizor wyświetli poprawnie obraz z kompa z mocną grafiką przy ustawionej 1920x1080?
HenryMcRobert napisał:Mam tv 32", do którego podpiąłem kompa. Ustawiłem rozdziałkę 1920x1080 przy 60Hz i nic, obraz czarny. Po chwili wraca rozdziałka poprzednia 1680x1024. Nie wiem gdzie tu pies pogrzebany.
Czy to wina grafiki (GF FX5200 na AGPx4), że nie można uzyskać zakładanej rozdziałki?
Czy telewizor wyświetli poprawnie obraz z kompa z mocną grafiką przy ustawionej 1920x1080?
Yankee napisał:Powiedzcie mi czy wam też czasami się wiesza ten telewizor ?
Problem pojawia się gdy włączam go z pilota i po sekundzie wyłącza się sam a dioda na nim miga na czerwono i jedyną rzecz jaką się da zrobić to ręcznie wyłączyć i włączyć.