Panasonic L42E30E, a nagrywanie na HDD USB

drebor1967

New member
fajnie,fajnie

a ja mam problem podłączyłem zewnętrzny dysk 500g z zasilanie zewnętrznym w wejście HDD i wciskając nagrywanie na pilocie otrzymuję info "Proszę sprawdzić ustawienia i podłączenia"
Ktoś mi pomoże co jest grane
Z góry dzięki

drebor1967

New member
a ja mam problem podłączyłem zewnętrzny dysk 500g z zasilanie zewnętrznym w wejście HDD i wciskając nagrywanie na pilocie otrzymuję info "Proszę sprawdzić ustawienia i podłączenia"
Z góry dzięki

fid3k

New member
Z góry dzięki

Miałem ten sam problem na zewnętrznym dysku 320GB Transcend w którym siedział napęd Samsunga. Nie dałem rady go uruchomić pod Panasem, po wymianie dysku na WD Caviar wszystko od razu poszło.

Wydaje mi się, że niektóre napędy nie chcą współpracować z tym TV.

pepeso

New member
Z uwagi na zamknięcie (usunięcie) wątki otwartego testu Naszego Panasika.

Pytanie czy jest możliwość nagrywania na zew. USB z podpiętą pamięcią FLASH (pendrive) ? Wiem że instrukcja zaprzecza lecz coś kojarze że ten temat został rozwiązany w/w niedostępnym wątku ?!

Proszę o sprostowanie.

Pozdr.
PP

joten52

New member
Te sposoby nagrywania współpracują tylko z wybranymi dyskami. Np. mam panasonic plazmę ST50 i musiałbym sprowadzić z USA dysk Buffalo, a i to konkretny. Który kosztuje 300$. To są jakieś jaja. A zapytać sprzedawce, to oni goowno wiedzą. Na większość tematów. Zachwala, że można nagrywać, ale jak i na co, to ciemna masa.

MrWoland

New member
a czy jest jakaś szansa aby odzyskać dysk po panasonicowym formacie? aby pc mi go znów widział... bo nie dosyć że mi go sformatował to i tak nie chce mi nagrywać, to chciałbym chociaż dysk odzyskać

Do góry