(Cytat pochodzi z topicu Panasonic TX-58EX703E)
Jednak pozwoliłem sobie założyć nowy topic, gdyż te porady z YT zadziałały także w moim prawie 5-letnim DT60. Przypuszczam również mogą zadziałać w innych modelach .
Tzn. po zainstalowaniu WOWtv i zmianie DNS w ustawieniach karty sieciowej rzeczywiście ruszył Fork Player. Trochę nie bardzo wiem co można z tym wszystkim dalej (pewnie sporo można dogooglować
), ale akurat musiałem wyjechać i przez kilkanaście dni będę z dala od mojego Panasa.
Pozdrawiam.
P.S. Nie wiem również, na ile (nie)bezpieczna jest zmiana DNS-a, ale chyba w sofcie tv niewiele można namieszać
Nie wiedziałem, choć szczerze pisząc nigdy nawet nie próbowałem drążyć tematu, szukać jakichś "tips&tricks", alternatyw.Panowie widzieliście, że IPTV działa na naszym sprzęcie. Wpiszcie sobie w YouTube fork player panasonic i pierwszy z góry link rosyjski jest player SS IPTV. Pozdrawiam
Jednak pozwoliłem sobie założyć nowy topic, gdyż te porady z YT zadziałały także w moim prawie 5-letnim DT60. Przypuszczam również mogą zadziałać w innych modelach .
Tzn. po zainstalowaniu WOWtv i zmianie DNS w ustawieniach karty sieciowej rzeczywiście ruszył Fork Player. Trochę nie bardzo wiem co można z tym wszystkim dalej (pewnie sporo można dogooglować

Pozdrawiam.
P.S. Nie wiem również, na ile (nie)bezpieczna jest zmiana DNS-a, ale chyba w sofcie tv niewiele można namieszać

Ostatnia edycja: