Jest i philips
Philips 65PFL9708S 4K Ultra HD TV Review | AVForums
Philips 65PFL9708S 4K Ultra HD TV Review | AVForums
Ja też go widziałem i bliższy jestem temu co jest napisane w tym teście
Panasonic TX-L65WT600 (WT600) Ultra HD 4K TV Review | AVForums
Przepraszam. Ale tu się chyba ignoruje ludzi, oraz nie dotrzymuje słowa. Test Philipsa miał być już z miesiąc temu. Czy jest wogóle sens czekać?
Przeciez to zadnego sensu nie ma... idz do sklepu pobaw sie , wez swoje materialy i wtedy zobacz sam czy cos Ci sie podoba czy tez nie.. w google jak poszukasz zapewne tez znajdziesz jakis test... To tak jak chocby i z tym panasem kto przy zdrowych zmyslach na podstawie tego co Kiki napisal kupi tv za 25 tys ??? Moze sie wspomoc ale nie podejmowac decyzji wylacznie na podstawie tego czy innego testu..
Witam,
ten TV najprędzej kupią laicy dla których liczy się szpan i design.
Oby było ich jak najwięcej to powoduje szybki spadek cen.
Kolego a jak Kiki zrobi twest twego modelu philipsa co cie interesuje to od razu poelcisz i kupisz , ajak napisze ze do bani ( co nie jest mozliwe) ale jesliby tak bylo to bys nie kupil tak? Przeciez to zadnego sensu nie ma... idz do sklepu pobaw sie , wez swoje materialy i wtedy zobacz sam czy cos Ci sie podoba czy tez nie.. w google jak poszukasz zapewne tez znajdziesz jakis test... To tak jak chocby i z tym panasem kto przy zdrowych zmyslach na podstawie tego co Kiki napisal kupi tv za 25 tys ??? Moze sie wspomoc ale nie podejmowac decyzji wylacznie na podstawie tego czy innego testu..
A kolega widział w jakimś sklepie Philipsa 9708?!