Panasonic 55pus7170/12 problem z dyskiem twardym

majko132

New member
Witam, problem polega na tym że kupiłem dysk twardy i wszystko było dobrze filmy działały dysk był wykrywany przez telewizor, ale po wgraniu na dysk kolejnego filmu telewizor przestał go totalnie widzieć. Nawet usunięcie tego filmu nie podziałało, dysk jest sprawny testowałem go. Co może być powodem tego? Z góry dziękuję za pomoc :)

majko132

New member
Co to za model Panasonica , możesz napisać coś więcej?

Model jest podany na nazwie tematu Panasonic 55pus7170/12. Co tu napisać więcej. Dysk działał wszystkie filmy na nim bez problemu, do czasu kiedy wgrałem na niego kolejny film wtedy dysk przestał być widoczny na telewizorze. Usunięcie filmu nie pomogło dysk dalej niewidoczny, format nie pomógł dysk dalej niewidoczny.

jędrzejj 1957

Active member
Bez reklam
W Philipsach pomagają różne ; sposoby; na początek odłacz wtyczkę z gniazda 230V na około 30 min. W tym czasie odłącz od gniazda usb dysk. Następnie włącz tv trochę odczekaj i wyłącz . Podłącz dysk i włacz TV . Nie gwarantuje że pomoże , ale czasem odłączanie od zasilania tv Phila pomagało , w moim przypadku tak było parę razy. Nie od dzisiaj wiadomo że w Philach tylko obraz jest w miarę dobry , a na temat jakości oprogramowania w tych TV można dużo negatywów poczytać w necie.

Do góry