Nie, sprzęty ze zwrotu nie są sprzedawane jako nowe. Pogadaj z kimkolwiek z elektromarketu, one idą albo ma magazyn główny i sprzedawane jako outlet albo na wystawę. Rozdarte folie nie są podstawa do nieprzyjęcia towaru.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No jeśli trafi maruda, co każdy nowy porównuje do 20 letniej plazmy to tak - ja sam bym mu kupił bilet autobusowy do MMAlbo bo plastiki nie są wystarczająco ekskluzywne, w telewizorze za 2-3 tys
![]()
Tak, kończymy, bo osoba która kiedyś będzie faktycznie chciała kupić Panasonika 55 za 2500-3000 zł w życiu nie przebrnie, przez taka ilość stron, głownie juz nie na temat.
Po prostu zabawne dla mnie jest to, że ktoś kto bierze i oddaje telewizory, z jakichkolwiek powodów i nieważne jak o nie dbając staje teraz po stronie sprzedawców i to jeszcze lokalnych, sugerując jak to mają ciężko oraz że nie powinniśmy tak robić![]()
dobra, już na serio koniec. udanej nocy i udanych polowań na telewizor idealny, ja już swój nieidealny znalazłem, opinią się podzieliłem, może komuś pomoże w wyborze. Temat z mojej strony jest zakończony (i opuszczony). Peace.
Sony xh90. Swoja droga polecam.
Pewnie, gdyby nie forum zostalbym przy panasie.
Ogolnie obrazowo to sony jest duzo lepszy od panasa, choc ten jest tez fajny,
Po kilku dniach w sony brakuje mi tych 3 cali...
Dziwne aby fajny nie był, skoro to co najmniej półka wyżej od panasa. Pełne podświetlanie + 120hz.
ma 60 Hz, ale obraz faktycznie jest ładny.Panas tez ma 120hz i obraz ładny .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
na papierze tak - na żywo aż takiej dużej różnicy nie ma. A już w ogole jesli chodzi o Hz.Dziwne aby fajny nie był, skoro to co najmniej półka wyżej od panasa. Pełne podświetlanie + 120hz.
Sony xh90. Swoja droga polecam.
Pewnie, gdyby nie forum zostalbym przy panasie.
Ogolnie obrazowo to sony jest duzo lepszy od panasa, choc ten jest tez fajny,
Po kilku dniach w sony brakuje mi tych 3 cali...
Co do Sony xh 90- po wstepnym uzytkowaniu - nie widze problemow.
Na dole mam sony xf9005- kupiony pod koniec produkcji- nie widze stalych problemow.
Ostatnio na obu cos szwankuje hbo go- ale czego to wina, nie wiem.
Jesli chodzi o szybkosc androida- xh bije xf o 3 dlugosci.
Potwierdzam, ze dzwiek w panasie byl duzo lepszy.
Nadal twierdze, ze:
- sony za 3 kafle to okazja
- panas to bardzo dobry tv-niedoeniany
Przypominam, za wszystko ponizej serii 800 to vestel.
Kilka lat temu bylo to samo. Dokladnie 5 lat temu oddalem panasa za skundlenie vestel.
Tv jest na kilka lat.
Dzieki za info o samsungu, ze qe70 to szrot,zamowilem ale odmowilem.
Tak, ten Panasonic mieści się we wskazanych w temacie widełkach 2500 - 3000 zł. A że roczny i 55 cali? Nie wybrzydzałbym. Sam bym kupił... :krol:
Kto po roku sprzedaje tv?![]()