Panasonic 50Vt60 - test otwarty. Jakość która otwiera inne horyzonty, zniewala ...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja bez zastanowienia bralbym Sharpa, ale to tak mozna sobie dyskutowac.
Raz ze wiekszy a to nieporownywalnie lepsze doznania, dwa ze na plazmie odniechciewa mi sie grac.

digitalus

Banned
Mozesz smialo kupic vt60.To wysokiej klasy telewizor.Przykladowo vt50 i kuro.Plynnosc i jakosc obrazu na bardzo dobrym poziomie.
znany artykul,Warto przeczytac
Z Pioneera do Panasonica | TV TEST
link do filmu
Pioneer Kuro vs Panasonic VT50 - YouTube

Mozna zauwazyc ze w vt50 jest nawet lepsza jakosc obrazu od kuro .Obraz bardziej ostry i wyrazny. Vt60 na pewno nie bedzie gorszy tylko jeszcze lepszy.
VT50-KURO_nppppxp.JPG

VT50--KUR_npppppn.JPG

vt50-kuro_xqqqqss.JPG

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Moim skromnym zdaniem do jakości obrazu plazmy potocznie nazwanej "Kuro" firmy Pioneer ( Pioneer PDP-LX5090 ) to trochę jednak telewizorowi plazmowemu firmy Panasonic VT60 brakuje .
Może tak być jednak , że w porównaniu z obrazem generowanym przez drogi model telewizora plazmowego firmy Panasonic ZT60 , obraz generowany przez "Kuro" będzie już cokolwiek gorszy . Ale jest to moje , skromne zarazem subiektywne zdanie.

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

W dniu 14 maja 2013 r. ukazała się recenzja na łamach FlatpanelsDK telewizora plazmowego
firmy Panasonic 50VT60 , napisana przez Rasmus Larsen . Na stronce:

Panasonic VT60 test/anmeldelse - FlatpanelsDK

mamy pełny test tego bardzo dobrego telewizora plazmowego firmy Panasonic .
Autor recenzji pisze o nim wybitny .

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

mav

New member
Odnośnie przycinających się filmów o których pisałem wcześniej to na modelu VT50 również się przycinają.
Nie wiem w czym problem.
Porównanie obu plików. (ten z prawej działa poprawnie)
przechwytywanievj.jpg

Z dodatkowych bug-ów które zauważyłem dotyczą skype.
Mianowicie jak oglądamy tv i ktoś do nas zadzwoni to wyskakuje kamerka, pięknie włącza się muzyczka i możemy odebrać rozmowę. Po wybraniu odbierz uruchamia się skype i w momencie kiedy zestawia połączenie aplikacja zamyka się :/
Strasznie wkurzające. Jedyne wyjście to ręczne odpalenie aplikacji i nawiązanie połączenie z osobą, która do nas dzwoniła.
Mam nadzieję, że nowy soft rozwiąże ten problem.

kendzi1

New member
Panowie podjolem ostateczna decyzje kupuje Panasonica Vt60 65 cali lub Panasonica 60 zt60 i teraz takie pytanko czy jest kolosalna roznica medzy zt60 a vt60??? Bo jesli troszke zt60 bije vt60 pod wszystkimi wzgledami to wole miec vt60 ale cali wiecej niby tylko 5 ale dla mnie to sporo:) Sam mam swoj Lg lh 3000 47 cali lcd i dla mnie jest juz za malutki heh chce przejsc na technologie plazma.Pozdrawiam czekam na wasze opinie i co wy byscie brali w mojej sytuacji.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jest duża różnica.
A i sprawdź Sharpa 80LE 857 bo to gigantyczna jakość.

Ostatnia edycja:

kendzi1

New member
Kiki w takim razie co zrobic brac zt60 i miec 60 cali czy vt60 65 cali
w sklepie euro rtv agd zt60 -18500zl
vt60 65 -14000zl
Jak piszesz ze jest duza roznica co ty bys wybral majac tv lg lh3000 47 calowy lcd???
Zt60 czy vt60?

kendzi1

New member
Kiki a ty co bys wybral ??? Mam lg lh 3000 47 cali i maly mi sie wydaje ten tv wiec cale sa wazne ale jak piszesz ze roznica jest duza wiec juz sam nie wiem.
Vt czy zt???

kendzi1

New member
Kiki sprawdze tego sharpa ale nie 80 calowego tylko 70 le857 bo na 80 stac mnie nie ebdzie kosztuje 35 tys zl:(;/ a 70 kosztuje 20 tys zl:)

Kiki to tylko juz prosze ciebie bardzo o test zt60 i biore go!!!!!!!!!:)

Kupujesz TV za kilkanaście tysi - poproś o prezentację w domu 3 telewizorów, które Cie interesują i będzie wszysko jasne :) Testy internetowe testami, a co się samemu człek napatrzy to jego.
BTW - jak masz daleko do ekranu to ja bym wziął pod uwagę 70" (Sam mam 50" a testuję 60" i jest super już z 2,7m - dobry materiał i bajka... a na słaby szkoda czasu)

Ostatnia edycja:
Do góry