Dobrze trafiłem...Byłem wczoraj w sklepie oglądać HX710 oraz HX810, rzuciła mi się pewna różnica w matrycach, niższy model ma 'matową', a wyższy błyszczącą. Ktoś to wyjaśni ?
Według tej strony hdtv polska (dot) com/niedrogi-telewizor-do-kina-domowego-panasonic-hx810-test-obraz-tuningowany-w-hollywood/2/
HX810 ma VA, a seria co prawda HX700 ma tez VA według poniższej również
www (dot) displayspecifications.com/en/model/bac51e2d
O HX710 nic konkretnego hdtv polska (dot) com/przelom-w-ofercie-panasonic-producent-wprowadza-na-rynek-pierwsze-telewizory-z-android-tv/
BMR, czy RMR chyba nie ma wpływu na to, czy matryca jest błyszcząca lub nie?
Jakie sa różnice między seriami HX, GX, FX ? Czy to są roczniki ?***Bo widzę na stronach HDTV artykuły hdtv polska (dot) com/category/testy/telewizory-lcd/panasonic/, z których można wywnioskować, że FX to model 2017/18, a GX 19/20, HX20/21
Według tej strony hdtv polska (dot) com/niedrogi-telewizor-do-kina-domowego-panasonic-hx810-test-obraz-tuningowany-w-hollywood/2/
HX810 ma VA, a seria co prawda HX700 ma tez VA według poniższej również
www (dot) displayspecifications.com/en/model/bac51e2d
O HX710 nic konkretnego hdtv polska (dot) com/przelom-w-ofercie-panasonic-producent-wprowadza-na-rynek-pierwsze-telewizory-z-android-tv/
BMR, czy RMR chyba nie ma wpływu na to, czy matryca jest błyszcząca lub nie?
Jakie sa różnice między seriami HX, GX, FX ? Czy to są roczniki ?***Bo widzę na stronach HDTV artykuły hdtv polska (dot) com/category/testy/telewizory-lcd/panasonic/, z których można wywnioskować, że FX to model 2017/18, a GX 19/20, HX20/21