Info o najnowszym lcd PANASONIC 32LX700. Na rok 2007.
http://www.engadget.com/2007/01/10/panasonics-2007-hdtv-lineup-unveiled/
Zapowiada sie wysmienicie.
ortax360 napisał:Info o najnowszym lcd PANASONIC 32LX700. Na rok 2007.
http://www.engadget.com/2007/01/10/panasonics-2007-hdtv-lineup-unveiled/
Zapowiada sie wysmienicie.
jasa napisał:Chwilka...o ile dobrze czytam mowa tu o USA, to wcale nie musi oznaczać premiery w Europie - to po pierwsze (chyba że nieuważnie doczytałem). Po drugie model nowej 700 -tki jest oznaczony TC czyli na rynek USA widzicie że jest cały czarny (swoją droga lekko podobny do LG ) pamietam jak na tym forum pokzywałem zdjęcie LX600 też model TC i był...cały czarny i...w Europie nie dostepny bo LX600 (F i P) była tu kopią (mówie o obudowie) LX500. Więc dywagacje że w marcu model będzie dostępny w Europie nie muszą byc do końca prawdziwe...no i raczej model widoczny na zdjęciu nie będzie dostępny w Europie...
Tomek Koko napisał:NIc nie mam do panasonic-a bardzo lubię tą firmę i nawet brałem pod uwagę lx600 do prezentacji ale tylko do momentu gdy zobaczyłem go w sklepie. To co jest na zdjeciach w internecie i to co zobaczyłem w sklepie to zupełnie inne tv. Nie wiem jak mozna było dopuscic by to tv wyszło na "wolnośc" z takim wyglądem.
Porucznik Jaszczuk napisał:Witam
Cinek - podaj mi linka do strony www z której masz opis LG LB2R ... jednak Panasonic 32LX600 ma bogatsze wyposażenie choćby w ilość złączy nie mówiąc już o czytniku kart SD.
Pozdrawiam z Wrocławia
Zamówiełm w końcu sharpa 32GA9 jvc 32x70; jvc 37S60. PozdrawiamPorucznik Jaszczuk napisał:Witam
Tomek Koko - a na co w końcu padł Twój wybór podczas prezentacji...???
Tomek Koko napisał:Zamówiełm w końcu sharpa 32GA9 jvc 32x70; jvc 37S60. Pozdrawiam
Tomek Koko napisał:Prezentację mam w ten piatek i juz odliczam godziny i latam za kabelkami hdmi, component, stereo itp itd. Pozdrowienia z Bydgoszczy dla wszystkich napaleńców
Z moich wiadomości wynika że nowe modele Panasonic'a pojawią się w Europie w tym i w Polsce nie wiosną a latem 2007 czyli za jakieś pół roku.Porucznik Jaszczuk napisał:Witam
Czyżbyś sugerował iż termin wejścia do sprzedaży w UE (w tym i w PL) modelu 700 jest wogólne bliżej nie znany i nie należy sugerować się premierami nowych modeli w USA??? Czy sugerujesz mi finalizować zakup tego LCD'ka LX600 czy czekać kolejne 3 miesiące ... na być może lepszy model.
Pozdrawiam
Pansłonic napisał:Z moich wiadomości wynika że nowe modele Panasonic'a pojawią się w Europie w tym i w Polsce nie wiosną a latem 2007 czyli za jakieś pół roku.