panasonic 32lx60 czy samsung le32m51b

andrzej

New member
witam -proszę o pomoc,chcę kupić telewizor lcd,zastanaowiam się miedzy dwoma modelami:panasonic 32lx60 a samsungiem le32m51b.Oba modele widziałem,lepszy obraz jest o dziwo w samsungu,w panasnicu jest jakby takie mrowienie i jakby mniej szczegółow widać ale zawsze jakoś mialem duże zaufanie do tej firmy.-bardzo proszę o pomoc w wyborze::confused:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
spawdź dobrze jak są podłączone ?
czym są podłączone? / często w MM chwytaja się różnych sposobów/
w porównaniu z serią R 71 - Panasonic wypadł lepiej /czerń , głębia , reakcja/ ale z serią M - nie porównywałem.
zrobie to 5.05.2006
pozdrawiam

W

witeksprytek

Guest
Czy naprawdę nikt nie porównywał tych telewizorów? Czy można liczyć na jakiegos eksperta, który swym szkiełkiem i okiem porówna i oceni te telewizorki i wyda opnię?
Waham się pomiedzy telewizorkami Samsung 32m51, Panasonic 32lx60 i Sharp 32ga8. Czy mógłby ktoś porównać i napisać z uzasadnieniem, który z nich najlepiej się sprawdzi do odlądania kablówki, jakie mają wady i zalety?

vroobell

New member
Do sygnału z kablówki to chyba najlepszy będzie Panasonic, ale znajomy kupił Samsunga i jak go widziałem w akcji to nie ma się do czego przyczepić (sygnał kablówka). Sharpa nie widziałem nawet w sklepie. Pozdrawiam.;)

Do góry