Że masz jedną powierzchnię szklaną
Z zxc2 New member Kwiecień 14, 2013 #63 ponowie pytanie: czy mi sie zdaje czy cały czas nie było jeszcze testu porównawczego (poza 1 zdjęciem) miedzy st60 i ponoc zdetronizowanym przez niego vt50?
ponowie pytanie: czy mi sie zdaje czy cały czas nie było jeszcze testu porównawczego (poza 1 zdjęciem) miedzy st60 i ponoc zdetronizowanym przez niego vt50?
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Kwiecień 14, 2013 #64 Masz rację - zapomniałem , sorry . W nocy go wrzucę ale będzie w klubie dla niebieskich.
Z zxc2 New member Kwiecień 15, 2013 #65 kiki napisał: Masz rację - zapomniałem , sorry . W nocy go wrzucę ale będzie w klubie dla niebieskich. Kliknij aby rozwinąć... ja poczekam, inni sie pewnie ucieszą dzieki
kiki napisał: Masz rację - zapomniałem , sorry . W nocy go wrzucę ale będzie w klubie dla niebieskich. Kliknij aby rozwinąć... ja poczekam, inni sie pewnie ucieszą dzieki
M Mrgumabalono New member Kwiecień 20, 2013 #66 kiki napisał: Masz rację - zapomniałem , sorry . W nocy go wrzucę ale będzie w klubie dla niebieskich. Kliknij aby rozwinąć... Szukam szukam i nie widzę tego porównania a są to dwa modele między którymi muszę wybrać, więc mnie bardzo interesuje ten test... Być może gdzies omijam to porównanie?
kiki napisał: Masz rację - zapomniałem , sorry . W nocy go wrzucę ale będzie w klubie dla niebieskich. Kliknij aby rozwinąć... Szukam szukam i nie widzę tego porównania a są to dwa modele między którymi muszę wybrać, więc mnie bardzo interesuje ten test... Być może gdzies omijam to porównanie?
K krolrob New member Wrzesień 12, 2013 #68 Kiki, Kiedy będzie te porównanie? Czy po prostu nie mogę go znaleźć?
Z zbyszkooo New member Grudzień 18, 2013 #69 Występuje, czego nie było w starszych plazmach, ale to cena którą trzeba zapłacić za lepszą czerń obrazu itd.
Występuje, czego nie było w starszych plazmach, ale to cena którą trzeba zapłacić za lepszą czerń obrazu itd.
R radius_bo New member Wrzesień 5, 2014 #70 Zapewne chodzi o efekt z żaluzjami. Występuje - jak oglądasz z 1 m i dolną krawędź TV masz na wysokości oczu. To samo tyczy się górnej krawędzi.
Zapewne chodzi o efekt z żaluzjami. Występuje - jak oglądasz z 1 m i dolną krawędź TV masz na wysokości oczu. To samo tyczy się górnej krawędzi.