Czyli tak naprawde nie wiadomo czy mam jakies szanse w sklepie z tym 100 hz a jest 50 hz.
Próba nie strzelba i powiedz że Ci ten TV nie pasuje i tyle że chcesz prawdziwą 100Hz a nie elektronicznie podbijaną.
Czyli tak naprawde nie wiadomo czy mam jakies szanse w sklepie z tym 100 hz a jest 50 hz.
Chyba tak zrobię, bo mnie coś trafia. Spróbowałem przed chwilą na WiFi i też jest tak wolno. Jak reklama już leci to jest ok nic nie tnie, film tak samo, ale pomiędzy jedną reklamą a drugą lub reklamą a filmem kilkanaście sekund trwa ładowanie... masakra. Na innych tak nie mam.
Przy okazji jakie ustawienia ekranu macie tak żeby było jak najlepiej Waszym zdaniem. Trochę świeży TV i nie ma w necie za dużo ustawień jak kalibrować. Może się ktoś pochwali?
To niedobrze, myslalem ze Panasonic robi troche lepsze matryce od konkurencji. A na jakim sygnale Ci smuży? W też grach sprawdzaleś smużenie?moim zdaniem smuży ma kłopoty z płynnością czekamy na test KIKIEGO chociaż poleca ten telewizor często?
To niedobrze, myslalem ze Panasonic robi troche lepsze matryce od konkurencji. A na jakim sygnale Ci smuży? W też grach sprawdzaleś smużenie?
Dzieki za wyjasnienie,...to facet w sklepie wprowadził mnie w błąd mowiąc, że Panas sam sobie robi matryce, ale nie ważne bo w dalszym ciągu nie wiem najistotniejszej dla mnie kwestii, odnosnie smużenia/przycinania w tej serii.Panasonic nie robi matryc. W swoich tv montuje matryce innych producentów, dużo modeli ma panele IPS od LG.
W tym modelu matryca nie jest ani od LG, ani Samsunga czy Sharpa. Testując tv na francuskim portalu lesnumeriques napisali, że producentem matrycy jest prawdopodobnie AU Optronics, lub CMI.
Naprawdę mam ochotę wywalić ten TV...nieostry obraz mnie dobija. Mam prośbę do ludzi posiadających serię E6, czy jak w konfiguracji obrazu zmieniacie pozycje ostrość to widać JAKĄKOLWIEK zmianę w obrazie? ja mogę dać na 0 albo na 100 i obraz jest dokładnie taki sam, nie widzę różnicy, w e30 tak nie było.