Witam, jaki posiadasz model tv i z którego roku. :szukaj:Soft f.515 da się usunąć i wgrać 2.515 ale robi to serwis. I nie zmienia płyty. Mają specjalną wersję softu 2.515 inną niż ta na stronie. Softu niestety nie mam, robiono to dzisiaj u mnie i procedurę widziałem. Najpierw zaniżenie do 2.515 i później na to aktualizacja do 2.516 i przestawienie bitu w menu serwisowym. Teraz mam soft 2.516 i kanały z transpondera cyfry chodzą ciekawe cz też się zaktualizuje. Trzeba cisnąć Panasa i da się to zrobić.
TX-P50V20E z 2010r.Witam, jaki posiadasz model tv i z którego roku. :szukaj:
Witam, mam ten sam problem, chce się pozbyć f.515 posiadam TX-l37V20E, jaki koszt jest tej naprawy i czy masz tel do tego serwisanta. Uzyskałeś coś po usunięciu, aktualizowałeś oprogramowanie może internet się poszerzył, za podpowiedz dziękuje życzę Wesołych Świąt.TX-P50V20E z 2010r.
Dla mojego modelu nie ma aktualizacji obecnie ale f mi usunęli.
Ja jestem podczas dlugiego okresu walki z Panasonikiem z wadą fabryczną i to było zrobione w ramach kolejnej próby usunięcia tej wady. Za darmo. Dla mojej wersji na razie nie zauważyłem żadnych aktualizacji. Rowniez Wesolych Świąt.Witam, mam ten sam problem, chce się pozbyć f.515 posiadam TX-l37V20E, jaki koszt jest tej naprawy i czy masz tel do tego serwisanta. Uzyskałeś coś po usunięciu, aktualizowałeś oprogramowanie może internet się poszerzył, za podpowiedz dziękuje życzę Wesołych Świąt.
Download Information of VIERA 2010-year Models for Europe | Download | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
kolego nie wiem czy czytałeś co wczes
śniej pisali ludzie posiadajacy modele v20 to wina błednie umiejscowionego tunera i bedzie pixelował mi osobiscie wymienili v 20 na v50
Miałem 5 napraw, wg gwarancji wtedy dopiero przysługuje wymiana. Wysłałem pismo, że nie zgadzam się na kolejne naprawy i żądam wymiany na nowy lub sprawę będę kierował do sądu, potem sporo telefonów do dziłau wymiany (chcieli mi wcisnąć serie ST która w ogóle nie ma tuner DVB-s, ale się nie zgodziłęm). Naprawy i wymianę miałem w czasie trwania gwarancji. VT50 przyjechał nowy oryginalnie zapakowany, dodatkowo dostałem dokument wymiany na podstawie którego gwarancja jest liczona od nowa. Nowy TV wysyłany jest z magazynu Panasonic Polska, przywozi go kurier, stary TV zabiera lokalny serwis.Mam pytanie ile mieliście napraw? i czy gwarancja sie juz skonczyla czy wszystkie naprawy byly na gwarancji? I jak wyglada ta wymiana na vt50 dostale sie calkowicie nowy nie otwierany karton? Kto to przywozi serwis czy kurier i ktoi zabiera stary tv?
Duzo pism do Panasonica? Ja juz od marca walcze i nadal nie działa?
Miałem 5 napraw, wg gwarancji wtedy dopiero przysługuje wymiana. Wysłałem pismo, że nie zgadzam się na kolejne naprawy i żądam wymiany na nowy lub sprawę będę kierował do sądu, potem sporo telefonów do działu wymiany (chcieli mi wcisnąć serie ST która w ogóle nie ma tuner DVB-s, ale się nie zgodziłem). Naprawy i wymianę miałem w czasie trwania gwarancji. VT50 przyjechał nowy oryginalnie zapakowany, dodatkowo dostałem dokument wymiany na podstawie którego gwarancja jest liczona od nowa. Nowy TV wysyłany jest z magazynu Panasonic Polska, przywozi go kurier, stary TV zabiera lokalny serwis.Mam pytanie ile mieliście napraw? i czy gwarancja sie juz skonczyla czy wszystkie naprawy byly na gwarancji? I jak wyglada ta wymiana na vt50 dostale sie calkowicie nowy nie otwierany karton? Kto to przywozi serwis czy kurier i ktoi zabiera stary tv?
Duzo pism do Panasonica? Ja juz od marca walcze i nadal nie działa?
To gratulacje. Spraw teraz czy masz polskie literki w EPG z DVB-S.Panowie 13 miesięcy czekania( skonczyla się gwarancja podczas drugiej nie udanej naprawy) i w końcu wymiana na 50vt50. Długo ale Panasonic się postarał.
To zależy od kanału na TVN 7 HD mam na większości nie (TVN HD, Polsat, TV4...)