Witam,
tak jak obiecywałem pokrótce opiszę mój zakup.
Zdecydowałem się na TV SHARP 32 P55E, zgodnie z wcześniejszym moim postem zamówiłem go w Topmarket dnia 29.03, dostałem informację że czas oczekiania na ten TV to do 5 dni co mi pasowało. Ku mojemu zdziwieniu na drugi dzień (czyli 30.03) dostałem telefon że telewizor juz jest do odbioru. Acha, w zamówieniu zaznaczyłem ze chcę odebrać go osobiście

. Odebrałem go pomimo szybiej reakcji sklepu, tak jak planowałem w poniedziałek 3.04 (czyli wczoraj). Na miejscu dostałem fakturę VAT tak jak wcześniej prosiłem, oryginalną polską gwarancję SHARP na 24 miesiące, oraz zaproponowano mi bym spokojnie obejrzał TV

. Pracownik firmy przyniósł oryginalnie zapakowany karton i wspólnie telewizor rozpakowaliśmy, obejrzałem go sobie dokladnie z kazej strony i dopiero wtedy zapłacić cene z dnia zamówienia czyli 4299zł. Następnie TV został zapakowany i miły pan pomógł mi załadować go do autka

.
W domu wszystko rozpakowałem, zmontowałem, ustawiłem i podłączyłem kablówke + DVD. Musze powiedzieć że po 1 dniu oglądania jestem bardzo zadowolony ze zrobionego zakupu.
k_b