Dla scislosci, to nie sa wszystkie mozliwosci.Procesor Darbee jest rowniez wbudowany w niedrogi projektor Optomy.
Wygooglujcie sobie model sami.
Najpierw jest folder sub ,potem folder był sub.srt i do niego wrzuciłem plik z napisami srt to w opcjach pod wyborem napisy pojawiła sie opcja "inne" ale nie mogłem ich wybrać.
Jeśli tylko jest folder sub i następnie do niego wrzuce napisy to brak jest wyboru "inne"
Czy ktoś mógł by potwierdzić czy na ostatnim najnowszym oprogramowaniu wybór napisów z pena dalej działa???
ok,wystarczyło zapisać jako sub(plik z napisami srt)i wrzucić do sub.
Pożyjemy, zobaczymy...
Oppo 205 ma nowszą kość przetwornika, ES9038Pro, to tak na pierwszy rzut oka.
Nie polemizuję w kwestii ceny. To samo ktoś inny może powiedzieć o kwocie za Oppo-205, ale ten ma chociaż wielokanałowe wyjście audio, które kapitalnie sprawdza się przy słuchaniu koncertów SACD, czy Blu-Ray.
W ogóle, zmieniłem ostatnio koncepcję. Na początku chciałem mieć pełne kino, Dolby Atmos, a teraz doszedłem do wniosku, ze wystarczy mi setup czterokanałowy, z dwoma wzmacniaczami dwukanałowymi, sterowanymi poprzez właśnie te wyjścia Oppo 205 (po jednym na przód i tył) oraz bardzo dobrymi zestawami głośnikowymi, szczególnie z przodu. To też dlaczego, że więcej słucham muzyki, a mniej czasu jest na kino i filmy.
^^ O tym właśnie pisałem. Wzmacniacz na główne głośniki będzie niezłej klasy (mam lampę i nie zamierzam jej na razie ruszać) z pre-in, plus jakiś budżetowy na tylne paczki.