Opinie Telewizor SONY LED KD-55X8005C

Senators

New member
Witam ,

Mam zamiar kupić 55 calowy TV w kwocie między 4500-5000zł i zainteresował mnie model
SONY LED KD-55X8005C

Prosiłbym o opinie i czy warto.

Piaget

New member
Bierz 55x8505, 7, 9. 100hz matryca, kropka kwantowa itp. Zdecydowanie ciekawszy tv, warto dołożyć. Jeśli nie chcesz dokładać to rozważ model full hd w755 albo w8, lepiej kupić dobry model full hd niż budżetowy 4k ;)

Senators

New member
Duzy pokoj 20 m , odleglosc od TV 3 do 4 m, ostatecznie wybrałem budżetową wersje w dobrej cenie bo 3999 zł (55") , dzisiaj ma przyjechać kurier to podzielę się opinią co i jak w razie czego jak będzie straszna bieda na ekranie to zawsze mam kilka dni na zwrot, czytałem na forach zagranicznych że nie jest tak źle ale sam przekonam się dzisiaj :) Mam jeszcze pytanie odnośnie inteligentnego wirtualnego pilota ze sklepu android ktory jest najlepszy ? i czy telewizor wymaga "strojenia" barw kolorów czy coś podobnego , pytam bo pierwszy raz mam tego typu TV. Dzięki za odpowiedz

Senators

New member
Co lepsze sony x8005c albo samsung JU6400 co waszym zdaniem lepsze lub co polecilibyście ewentualnie do 4500 zł. Dzieki za odpowiedz

Do góry