Opinie o modelu 65PFS7559

leader7606

New member
Witam wszystkich użytkowników telewizorów marki Philips. Mam ogromną prośbę o obiektywną ocenę forumowiczów czy warto(z perspektywy czasu i doświadczeń z telewizorami) kupić TV Philips 65PFS7559. Pilnie proszę o opinie gdyż mam do kupienia właśnie ten model w okazyjnej cenie 999E.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników.:blagam:

wojcik_dan

New member
Tv całkiem fajny ale ten konkretnie model ma spore problemy z bandingiem(DSE) i specyficzne plamki które przechodzą poziomo przez cały ekran. Oczywiście trzeba się przyjrzeć, żeby to wychwycić ale jak już zobaczysz to tego nie zignorujesz. Na niemieckich forach też o tym piszą. Obraz jak funkcje tv są naprawdę super ale żeby kupić dobrą sztukę to już nie jest takie oczywiste.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Mam ten telewizor i nie ma żadnych plamek i DSE nie inne niż u innych producentów. Wystarczy sprawdzić przed zakupem.
To nowy model czy używany ?

leader7606

New member
Witam ponownie wszystkich forumowiczów, użytkuję ten tv i jestem zadowolony, mam tylko pytanie związane z aktualizacją - czy warto aktualizować. Często pojawiają się opinie, że po aktualizacji jest gorzej.
Pozdrawiam Piotr

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jeśli masz wszystko co chcesz - to ja nie aktualizowałem i wszystko zawsze działało bez problemów.

Do góry