Opinie o 50 calowych plazmach

czago

Banned
kiki, dzięki za odpowiedź.
Plazma Pioneer nie wchodzi w grę bo z tego co wiem wszystkie Pioneery mają oddzielny tuner TV. Mnie zależy na zintegrowanym. Wstępnie analizowałem już rynek plazm i wybrałem LG ponieważ są względnie bogato wyposażone, tanie, oferują b.dobrą jakość obrazu i są HDTV Ready. Mówię o modelu 42PX5R. Najniższa cena jaką znalazłem dla tego modelu to 9.300 PLN. W grę wchodziłaby jeszcze plazma 50'' LG 50PX4R (cena 14.500 PLN), ale zdaje się, że jest ona uboższa (nie ma chyba slotów na karty z aparatów fotograficznych) i nie wiem jak z jakością obrazu. Jeśli znasz jakieś minusy tych modeli - będę wdzięczny za informacje.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
ten Panasonic jeszcze nie dostepny.
Plazma LG PX 5 - dostaniesz trochę taniej - jest rzeczywiście dobra.
W tej klasie - ja nie znalazłem minusow. Powiem wiecej jest sporo plusów.
A 50" dostaniesz w extra cenie Philipsa 7320 / 13499 zł/
ZA 16.500 -jest Pioneer 50" - to jak Porshe w śród aut. Cieszysz się nawet jak jest wyłączona.
Dobrze pomysl przed zakupem.
pozdrawiam

czago

Banned
Na razie mam mętlik w głowie, ale na dzisiaj wybrałbym LG 50PX4R lub LG 42PX5R. Za chwilę dojdzie jeszcze Panasonic 42PV60 chociaż przydałby się jeszcze do wyboru nowy model Panasanic z ekranem 50''. Pioneer odpada bo zdaje się że ma oddzielny tuner TV. Kupować będę za 2-3 miesiące ale już teraz zbieram wszelkie opinie na temat tych (i innych także) modeli. Dziękuję za już i proszę o jeszcze.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
Za 2-3 miesiące będzie wiele zmian. Czas działa na Twoją korzysć.
Zgłoś się przed zakupem.
pozdrawiam

Do góry