Onkyo TX-RZ800 - 7.2, Dolby Atmos, DTS:X, HDMI 2.0a i HDCP 2.2 i bardzo dobry dźwięk w kinie domowym i w stereo. Skoncentrowana moc i mistrzowska kont

SternQuest

New member
A ja właśnie dziś zamówiłem tego "brzydala" Będę mógł sprawdzić jak to gra (kooperacja Onkyo-Pioneer). Powiem szczerze że oprócz danych podanych przez producenta, bardzo mało w sieci piszą o tym amplitunerze. Brak testów, recenzji nawet na zagranicznych forach.

werf

Active member
Bez reklam
A ja właśnie dziś zamówiłem tego "brzydala" Będę mógł sprawdzić jak to gra (kooperacja Onkyo-Pioneer). Powiem szczerze że oprócz danych podanych przez producenta, bardzo mało w sieci piszą o tym amplitunerze. Brak testów, recenzji nawet na zagranicznych forach.

Poszukaj na forach AGD : )

Henry

Active member
Bez reklam
Maxaudio - Onkyo TX-RZ900
Model wyższy ale myślę że podobny
wysłane z mojego ciapatalk-a
No autor tego artykułu grubo poleciał ;)
Spoglądając na model TX-RZ900, można dojść do wniosku, że amplitunery Onkyo jeszcze nigdy nie wyglądały tak dobrze, jak obecnie. Nowy projekt, zwłaszcza przedniego panelu, który bezdyskusyjnie jest wizytówką wszystkich urządzeń AV, prezentuje się po prostu fantastycznie. Idę o zakład, że wiele osób długo czekało na moment, kiedy Onkyo będzie w stanie urodą swoich urządzeń konkurować z takimi tuzami, jak Denon czy Yamaha. I wreszcie się doczekali.
ale o gustach się nie dyskutuje ;)
@StrenQuest, życzę miłego obcowania z nowym Onkyo i czekam na kilka słów od normalnego użytkownika :)

Henry

Active member
Bez reklam
Tak jak napisałem, czekam na opinie normalnych użytkowników, a design, to kwestia indywidualna, może na żywo faktycznie lepiej się prezentuje ;)
Rozbawił mnie jedynie ten pean pochwalny na cześć nowego frontu

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Rozbawił mnie jedynie ten pean pochwalny na cześć nowego frontu

Smiejesz sie z cudzej pracy?
No bo przeciez za darmo tego nie napisal. A jesliuwierzyl w to co napisal, to tym bardziej nalezy docenic zangazowanie.
A na powaznie, to musze przyznac, ze mnie nie odrzuca, choc wzornictwo nowych Onkyo mozna by nazwac.. smialym ;)

Do góry