Masakra.. Co niektorzy cwaniakuja, zamiast sensownie sie wypowiedziec. Ty darkmajin jak masz pisac takie pierdoly to wogole sie nie udzielaj. W glowie to ty masz chyba nie zaduzo skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Nie pytalem sie co narobi duzo halasu. Prosilem o opinie, ktora firma robi mocniejsze av (lepsze w stero szczegolnie). Z opini na forum jasno wynika, ze h/k po moim odsluchu ze onkyo. Pisalem tez jasno ze mozliwe ze cos jeszcze trzeba poustawiac. Dlatego prosze o opinie a nie pieprzenie farmozonow. Co do podbijania: w taki sposob chcialem sprawdzic av. Na maksymalnych obrotach, zeby bylo jasne ktory ma wieksze przebarwienia/znieksztalcenia. Co nie zmienia faktu, ze lubie mocny, zwarty dzwiek z dobrym basem. Ale nie kosztem muzykalnosci i tracenia szczegolow...
Przemus.. Czy ja pisze ze 347 jest slaby? Tez czytac nie umiesz? Mialem okazje porownac 1 raz te 2 firmy i bylem zdziwiony. Przedstawiam swoje spostrzezenia i pytam o opinie na forum bo bardzo mnie to ciekawi.
Guciu za duzo filozofujesz
Te Twoje porownania to dla mnie bardziej tak jak roznice w wyposazeniu np. hdmi, kodeki hd, itd. A ja chce poznac opinie o "sercu" czyli silniku. Opel firma z gornej polki nie jest. Jak wyglada np. nowa astra w srodku kazdy wie, ale jak jezdzi ze skromny silnikiem 1.6 turbo to juz inna sprawa. Nie jeden volvo wymieknie