Onkyo 505, 604?

ryjoslaw

New member
Witam wszystkich kolegów wielbicieli dobrego dźwięku :)
Mam taki dylemat:
Czy naprawde będzie duża różnica w jakości dźwięku między Onkyo 505 z dvd 404 i QQ 500, a takim samym zestawem ale z ampli 604?
A może zakupić zestaw 604/404 plus m-audio bo jest w atrakcyjnej cenie (tak mi się wydaje) bo za niecale 2500 i po jakims czasie wymienić na QQ 500.
Czy będzie zauważalna różnica miedzy 505 plus QQ 500 oraz 604 plus M-audio?
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!!

PLaYA

New member
Temeat był już wałkowany także skorzystaj z wyszukiwarki albo przejrzyj 4-5 stron z działu amplitunery a na pewno znajdziesz :???:

ryjoslaw

New member
Dzisiaj przesiedziałem tutaj pare dobrych godzin. nie pisze tego wątku w ciemno. Pytam również o to czy opłaca się ten zestaw za 2500 itp.
Wiem że i jeden i drugi ma bardzo dobrą jakość w swojej kategorii cenowej ale proszę o konkretną poradę. Liczę że może blackninja coś pomoże...

ArtS007

New member
Bez reklam
Trudny dylemat. Najlepiej byłoby zdecydować się na 604 + QQ. Trudno mi jednoznacznie porównać QQ z M-Audio, ale z tego, co miałem okazję posłuchać, to QQ nie są na tyle dobre, aby warto było dla nich rezygnować z lepszego amplitunera.

ArtS :)

ArtS007

New member
Bez reklam
No dobrze, chcesz, to masz. Ja wybrałbym 604 z M-Audio. Nie wszyscy się ze mną zgodzą, ale uważam, że w takiej sytuacji niewielka przewaga QQ nad M-Audio nie zrekompensuje gorszej elektroniki.

ArtS :)

Do góry