U mnie 83C1 jest już po kalibracji i oczywiście jest znacząca poprawa: kolory są bardziej nasycone, biel, czerń, ostrość, widoczność w ciemnych scenach, itp.
Wykonane na JETI SpectraVal 1511HiRes - kompletny raport mam na e-mail.
Zrobiony komplet z HDR i DV. Cena 550 złotych więc przy tym koszcie telewizora wydaje się bardzo rozsądnie.
Kiki jeszcze raz bardzo dziękuję za super sprawną realizację zakupu TV i…pozdrowienia dla Jacka
Myślę nad zakupem tego TV, rozumiem że dla forumowiczów jest jakaś konkretna oferta? Chętnie dowiem się więcej, jeśli się na to łapię i nie jest za późno
Myślę nad zakupem tego TV, rozumiem że dla forumowiczów jest jakaś konkretna oferta? Chętnie dowiem się więcej, jeśli się na to łapię i nie jest za późno
TV zamontowany, jeszcze się nim nie bawiłem, bo ogarniam rzeczy po remoncie + muszę niżej powiesić, bo trochę za wysoko leży.
Odnośnie kalibracji, to jak rozumiem te ustawienia są wprowadzone w jakimś menu "serwisowym" i dla każdego z predefiniowanych ustawień będą obowiązywać? Będę również wdzięczny za wskazówki jak dbać o Oled, na pewno jeszcze będę studiował materiały odnośnie ustawień w samym telewizorze.