OLED TV LG 55EC930V - Piękno, styl, jakość czyli miłość odwzajemniona - test otwarty.

WuMike

New member
Bez reklam
Dlatego właśnie dobry, sprawdzony i przystępny cenowo OLED to wciąż widmo.

Ktoś może jest chętnym do sprzedania 65VT60 właścicielem tego modelu? ;)

brodacz

Active member
Bez reklam
Oooo, znaczy nie konkurencja tylko bratnia dusza. To miło bo na prawdziwie konkurencyjnym mają poziom onetu i TWA.

HePi

New member
Posiadam LG OLED 55EC930V obraz jest super, super czerń to coś do czegoś trzeba było przywyknąć. Ale czar powoli pryska bo pojawia się widoczne uszkodzenie matrycy w miejscu ciągle wyświetlanej grafiki np. na dole ekranu w miejscu wyświetlania napisów. W sumie posiadam ten telewizor 6 miesięcy i wcale nie pracuje non-stop. To uszkodzenie matrycy nie jest widoczne na wszystkich kolorach ale na niektórych jednolitych powierzchniach wyraźnie je widać. Dobrą planszą testową jest samo menu telewizora. Przy niektórych komunikatach pojawia się na dole tło w kolorze szarym i nami bardzo wyraźnie można zobaczyć że w obszarze wyświetlania napisów na trwałe są wyświetlane cienie rodzaj wypalenia na pewno nie jest to jednolita barwa jak była na początku.

Mam pytanie czy któryś z użytkowników tego TV ma podobne spostrzeżenia.

RHJG

New member
Bez reklam
Posiadam LG OLED 55EC930V obraz jest super, super czerń to coś do czegoś trzeba było przywyknąć. Ale czar powoli pryska bo pojawia się widoczne uszkodzenie matrycy w miejscu ciągle wyświetlanej grafiki np. na dole ekranu w miejscu wyświetlania napisów. W sumie posiadam ten telewizor 6 miesięcy i wcale nie pracuje non-stop. To uszkodzenie matrycy nie jest widoczne na wszystkich kolorach ale na niektórych jednolitych powierzchniach wyraźnie je widać. Dobrą planszą testową jest samo menu telewizora. Przy niektórych komunikatach pojawia się na dole tło w kolorze szarym i nami bardzo wyraźnie można zobaczyć że w obszarze wyświetlania napisów na trwałe są wyświetlane cienie rodzaj wypalenia na pewno nie jest to jednolita barwa jak była na początku.

Mam pytanie czy któryś z użytkowników tego TV ma podobne spostrzeżenia.

Witam na tamtym forum nie znalazłeś potwierdzenia,obawiam się,że i na tym nie znajdziesz? Dlaczego a dlatego,że z Twojej mam nadzieję, z Twojej fotki za bardzo nic nie wynika?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Mimo usilnych prac nie dało mi się wypalić powidoków.Short View owszem - ale wszystko zniknęło. Pokaż proszę zdjęcia .

Do góry