Ale trzyletni model to już może być problem ze wsparciem. Druga sprawa porównywanie modelu topowego z innym z najniższej serii to tak średnio.
Tylko pytanie na ile podany przez Ciebie model to topowa sztuka? Odtwarza on HDR10, Dolby Vision? Dźwięk DTS, Dolby Atmos?
Jedno forum ma o nim 18stron i wypada on bardzo dobrze, co do dźwięku nie jestem pewien, ale HDR i dolby vision ma. Jedynie przy graniu ma 45ms laga, ale to jeszcze jest na granicy.
Co do drugiego pytania, 55 może być duże, a 48 miałem LCD i był lekko za mały �� ale ciężko coś dorwać, a szukam drugi miesiąc �� i już powoli ręce opadają, robiłem rozeznanie w sklepach i po prostu nie chce już LCD.
55 cali i 48 cali. Sam sobie powiedz na jakim ekranie będzie ci się fajniej oglądało.
Tak patrzę na ten topowy model i dla mnie to żaden top. Raczej taki LG C1. Do serii LG G dużo mu brakuje.
O dziękuję, trochę mi to też pomogło, bo nie wiedziałem z czym go tak sensownie porównać. No coś czuję, że ciężko będzie znowu coś wybrać. Znalazłem jeszcze jakiś model Metz za 3700, ale o nim to już kompletnie nic nie wiadomo. Oprócz tego, że to model na 2021