No niestety pudło. TV Trwam na 65" słabo się prezentuje.Republika też.Czekam aż przejdą na DVB-T2 i HD.No i wszystko jasne, oglądasz TV Trwam i obraz masz Jacku jak marzenie
bez wypaleń, tylko pozazdrościć
No niestety pudło. TV Trwam na 65" słabo się prezentuje.Republika też.Czekam aż przejdą na DVB-T2 i HD.No i wszystko jasne, oglądasz TV Trwam i obraz masz Jacku jak marzenie
bez wypaleń, tylko pozazdrościć
A nie lepiej kupić sobie po prostu jakiś wypasiony monitor zamiast tv skoro ma być podłączony do PC?
Za małe to do 4K. Obecnie mam 49" i z chęcią bym się przesiadł na 55".Dokładnie , kup porządny monitor 28-32 cale 4K 144Hz z czasem reakcji poniżej 1ms - Coś z AOC np.
Chyba raczej nie. Poczytałem trochę w internecie na ten temat i niestety wychodzi na to, że OLEDY, mają straszny problem z wypalaniem się obrazu.Możesz spokojnie kupić Oleda .
Tak zastanawiam się OLEDY na matrycy RGBW , I tak przeglądam LG , PHILIPS , PANASONIC , Oledy właśnie na tych matrycach 4 subpisele i od jednego producenta LG . Zapomniałem jeszcze o Sony dołącza do paneli od LG , i proszę mi napisać jakie to jest 4K ? Rozumiem że to jest inna technologia ale ja tutaj czegoś nie rozumiem ?