OLED 77 CALE G45 czy 83 cale C44

Edyta 89

New member
Powrócił listopadowy temat wymiany moich 65 cali. Byłam uparta na oleda dobrze, że zaczekałam bo staniały. Teraz pytanie co brać. Generalnie dla mnie te 12 cm szerokości to też coś. Cenowo mamy 13100 vs 14300 czyli 1200 zł różnicy droższy ten 77 cale. Ja bym się skłaniała ku c44 ale sprzedawca ostro odradza.....doradzcie:)

Edyta 89

New member
Dodam że salon 65 metrów. Początek kanapy 3.1 cm od tv. Przy 77 calach celowałam w philipsa 819 bo zależało mi na ambilight. Pytanie czy wogole szukać czegoś innego np samsung s90 pytanie jaka matryca w 83 calach. Samsung również wychodzi za 13100. Do piątku promka muszę coś ogarnąć bo już 4 miesiące się zastanawiamy

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Obydwa są dobre.
Na obydwa masz specjalną ofertę dla członków forum i to z pełnym pakietem gratisów dodatkowo.
Wielkość robi jednak największe zawsze wrażenie.
Słaby sprzedawca jak odradza 83C44 - bo niby dlaczego ?

Wszystkie ceny dla członków forum - są niższe niż te i plus pakiet dodatkowo.
Kiedy planujesz zakup ?

Edyta 89

New member
Kiki planowałam już w listopadzie ale nie miałam funduszy na c 45. W jakiej cenie masz c45 83 cale? Sprzedawca powiedział że jak nie bierzemy ubezpieczenia matrycy to on by nie brał niedopracowanej matrycy która zaraz może okazać się wadliwa.... I ze przepaść w jakości. Zaznaczę ze oglądam tv na starym moim 5 letnim nikskibudzetowym samusngu i jakoś mi w nim nie przeszkadza. Natomiast byłam teraz u znajomych co mieli tcl 845 98 cali no to wielkośc woow, stąd nie chcemy zejść później 83 cali a tez nie wydać fortuny. Natomiast w tym miniledzie czegoś mi brakowało w obrazie to mają OLEDY stad czekałam grzecznie na obniżkę LG.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
No i bardzo dobra ocena przydatności.
Sprzedawce naprawdę słaby !
Opowieści marnej treści.

Dla członków forum LG 83C44 jest za 13.999 zł i to plus dodatkowo pełny pakiet gratisów o wartości 500 zł .
W innych marketach ten pakiet dodatkowo do wyższej ceny kosztuje 1049 zł

Do góry