To nie była kalibracja taka jak myślisz, że była. Poczytaj trochę.
Kiki, mam prośbę - możesz odpisać koledze, jaka wykonana miałem kalibracje? Tzn. Czy to były wgrane z góry ustawienia czy była użyta do tego jakaś kamera i jakie oprogramowanie.
Chodzi mi o to żeby ludzie się dowiedzieli od Ciebie, ja dałem słowo, że nie będę mówił o danych z raportu i słowa dotrzymuje.
- jedynie co mogę powiedzieć, to że nie było w nim wyszczególnionego mojego modelu tv, kto wykonywał kalibracji itd., (może nie musiało, ale przed komentarzami też myślałem że to będzie ujęte w nim, dlatego o tym pisze).
Twoja decyzja co zrobisz, ale sam jestem ciekaw, i może sprawa została by zakończona raz na zawsze. (I nie chodzi o to żeby się tłumaczyć, to nie tajemnica rządowa zwykła odpowiedź
).
Najważniejsze dla mnie jest, że tv dotarł błyskawicznie i zachęcony skorzystaniem z promocji, o której nie wiedziałem, a która mi przedstawił kiki to utwierdziło mnie w zakupie. Poza tym kontakt telefoniczny z kiki czy drogą na forum lub sms bardzo konkretny i uczynny, więc nie mam żadnych zastrzeżeń., i myślę że nikt tutaj też problemu nie widzi, ale temat kalibracji jest wałkowany i wałkowany czy usuwanie postów, chociaż to zauważyłem, jednak trzeba rozróżnić wolność słowa od typowego hejtu, bo w tym przypadku pewnie sami byśmy to zrobili.
Niech sprawa się wyjaśni.
Dzięki