Okulary 3d

hasereq

New member
Hej, wiecie może jaka jest różnica w okularach za 100zl i takich za 300-400zl? Jakie okulary polecacie w rozsądnych cenach do panasonica p50st50? Czy innych firm okulary da rade sparować z panasoniciem?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

foxnahdtv

New member
Podepnę się pod temat. Czy okulary Toshiba FPT-AG02G mogę wykorzystać przy telewizorze Panasonic TX-50GT30e i uzyskam taką samą/zbiżoną jakość do Panasonic TY-EW3D3ME. Czy ma znaczenie, że te od Panasonica sa niebieskie, a Toshiby chyba nie? Gdzieś czytałem, że ten model Panasonica najmniej zmienia kolory. Zależy mi na utrzymaniu 3D Full HD oraz jakości obrazu.

Pingu

New member
TomekGlad nie wprowadzasz nic do tematu oprócz zamieszania. Jak się odpowiada bezpośrednio pod czyimś postem to się go nie cytuje, ta odpowiedż dotyczyła foxnahdtv, wcześniej odpowiedziałem już twórcy tematu.

wojakwoj

New member
Witam wszystkich forumowiczów!
Chciałbym się dowiedzieć, czy okulary Samsung SSG-3100GB będą "współpracować" z telewizorem Samsung UE32ES6710S? Wg informacji ze strony producenta, okulary te nie są przeznaczone do tego telewizora, jednakże w kilku miejscach - m.in. na Allegro - znalazłem informację, że są kompatybilne. Ktoś tu kłamie? :)

Do góry